Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF tak,aż tak głupi nie jestem.wylogowywałem się z forum.
-
@huzar-shakir Nikt nie twierdzi, że jesteś głupi. Po prostu do niedawna była jedna strona w OSM, teraz są dwie różne - zsynchronizowane :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Wiem.Wylogowałem się i tu i tu.
-
@huzar-shakir :thumbsup_tone1:
-
Przypomnie ktoś jak założyć ligę? Kiedyś już zakładałem(dobrze założyłem, ale nie pamiętam. Raz założyłem tak, że moderatorem był OSM, a nie ja)
Najlepiej jak ktoś będzie zakładał to przy okazy może zrobić screeny lub wycinki ekranu -
@mihau1878 Ok już wiem na czym polegał mój błąd w tedy
-
@mihau1878 Dziękuję Zrobi ktoś na przyszłość zmiany też ustawień i tym podobne. Oczywiście jak ktoś będzie zakładał ligę.
-
@mihau1878 Dziękuję Myślę, że przyda się wielu osobom
-
Jutro jest u mnie ost. kolejka ligowa a dziś finał pucharu. Jutrzejszy mecz dla mnie jest o osiągnięcie celu i najlepiej byłoby go wygrać. Dziś jest jeszcze przed symulacją, a dla pewności chciałbym jeszcze dzisiaj wziąć tajny trening i zgrupowanie, ale nie wiem czy symulacja mi tego nie wyzeruje, a wieczorem mogę nie mieć dostępu do OSM.
PS. w finale pucharu nie gram. -
@kuba975tre
Obawiam się, że jak dziś nie grasz meczu to nie masz opcji użycia zgrupowania/tajnego treningu. Dopiero to będzie możliwe po symulacji. -
@kuba975tre Spróbuj wziąć mimo wszystko. Symulacja nie wyzeruje ci tego na pewno, albowiem zgrupowanie jest brane na mecz. Nie ma meczu, nie ma zgrupowania wg mnie :thumbsup_tone1:. I chciałbym się nie mylić...
-
@mihau1878
Masz rację chwilowo nie mogę wziąć ukkrytego treningu ani zgrupowania. Dzięki. -
@kuba975tre said in Pomoc OSM:
@mihau1878
Masz rację chwilowo nie mogę wziąć ukkrytego treningu ani zgrupowania. Dzięki.No i mamy odpowiedź na twoje pytanie! :clap_tone1:
-
@kuba-fala Na pewno to wprowadzą... kiedyś. Nikt nie wie dokładnie kiedy, ale to co jest apce ma być też na www - i odwrotnie. Sam na to czekam :thumbsup_tone1:.