Pomoc OSM 🤔
-
@maloba
Osiągnięcia Winners Cup dotyczą wygranej w pucharze mistrzów, nowych rozgrywkach do którego można się zakwalifikować zdobywając czołowe miejsce w wybranych ligach, czołowe miejsca dają bilet do udziału w tym turnieju-osiągnięcie Ticket Boss
więcej informacji o "winners cup"Vip to liga promocyjna dostępna, w określonym czasie dla graczy, którzy spełnią określone wymagania np ostatnio do tej ligi, kwalifikowali się menadżerowie z największą liczbą rozegranych sparingów w ciągu 1 dnia, wymagania do udziału w tej lidze będą zmienne, i trzeba śledzić powiadomienia by nie przegapić wydarzenia VIP Liga
Są również nowe osiągnięcia "turniejowe", które można osiągnąć grając w ligach typu turnieje
-
Crew battle leagues don't grant any ticket for Winners Cup. It's a visual bug that should be fixed soon... unfortunately seems that it won't be fixed on time, so we may have a lot of complaints about it.
To oficjalne. Nie ma biletów do lig Puchar Zwycięzców w krótkich, rankingowych ligach-bitwach. Wytłumaczenie powyżej, jak ktoś liczył na awans z włoskiej ligi. -
@Dovco_HandF a w jakich ligach można liczyć na bilety do pucharu zwycięzców? Z 3 lig które aktualnie gram w żadnej nie widzę takiej opcji ( czwarta to rankingowa więc nie liczę)
-
@Didierluk said in Aktualizacje OSM:
Jako uzupełnieni dorzucę, nie każdy czyta międzynarodowe forum:
4 teams: Spain, England, Italy and Germany
3 teams: France
2 teams: Portugal, The Netherlands and Turkey -
@Łukasz-Wierzbowski Jest specjalny wątek po angielsku o Pucharze Zwycięzców :
Winners Cup - Ask, talk about... -
Jak dołączyć do polskojęzycznego forum? Bardzo prosto. Poniżej instrukcja:
Krok 1 i 2
Krok 3 -
@Cezarro Chyba znalazłem ich błąd
USA 2
W osiągnięciach w Ameryce w złym miejscu dodali 2 ligę z USA i system czyta, że nie masz 100%, chociaż masz. Jutro im to rzucę na biurko . -
@Dovco_HandF dzięki
-
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Cezarro Chyba znalazłem ich błąd
USA 2
W osiągnięciach w Ameryce w złym miejscu dodali 2 ligę z USA i system czyta, że nie masz 100%, chociaż masz. Jutro zaraportuję to . -
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
W gablocie z trofeami też coś mi się nie zgadza , liczyłem kilka razy ale za żadnym razem nie wyszło mi 312
To też zaraz zgłoszę, ale myślę, że liczone są tylko pełne sezony z okresem przygotowawczym .
Na androidzie jest policzone wszystko czyli 482 trofea. To jak to jest ze na androidzie jest policzone inaczej niz na kompie ?
-
@Cezarro Normalnie, osobna jest platforma na android, a osobna na komputer. I tu i tu są rózne aktualizacje, różny wygląd gry i jej możliwości, a także są różne błędy. Pracują nad tym.
-
Powyżej są podane złe proporcje średniej zespołu. Poniżej dobre. Starajcie się, aby zachować balans w formacjach, wtedy wasz zespół zagra na 100% możliwości .
-
Witam mam następujący problem. Nie mogę kupić zawodnika z "super okazji" wyskakuje błąd że moje działanie zostało anulowane. Proszę o pomoc
-
@wawrusiewicz1 said in Pomoc OSM:
Witam mam następujący problem. Nie mogę kupić zawodnika z "super okazji" wyskakuje błąd że moje działanie zostało anulowane. Proszę o pomoc
Jedyna rada na podstawie moich własnych doświadczeń to odśwież stronę i jak zawodnik w międzyczasie nie został kupiony na Transfer Liście powinno pomóc. Mi to pomaga .
-
Przenoszę post:
@GiusseppePL said in Kilka pytań:
Cześć, ostatnio wróciłem po dłuższej przerwie o miałbym kilka pytań.
1.Jak działają karty in-form? Jeżeli kupię taką kartę to zawodnik ma zwiększone umiejętności na stałe czy tylko pewnien czas?
2.Jeśli wyślę analityka np. o godzinie 12, a mój przeciwnik zmieni skład i taktykę o 20 to czy będzie to uwzględnione w raporcie? Tak samo gdy użyje tajnego treningu, a przeciwnik wcześniej pozna moją taktykę? Jak to dokładnie działa?
3.Opłaca się grać więcej niż 2/3 mecze towarzyskie? -
Uwaga! Wszystkie zdobyte nagrody za jakiekolwiek osiągnięcia można odebrać jedynie w ciągu 7 dni! Po tym terminie nagrody przepadają.
-
Dzień dobry.
Zauważyłem pewien błąd w punktacji i rankingu.
Wczoraj, po zakończeniu sezonu jednym klubem i wskoczeniu z poziomu 7 (Gwiazda światowa) 283 336 pkt. na poziom 8 (Ikona) 312 593 pkt. dzisiaj znowu zostałem cofnięty na poziom 7. Właściwie występuje pewna rozbieżność, którą chciałbym przedstawić na załączonych screenach. W rankingu globalnym itd. widzę, że jestem na poziomie 8 (Ikona) z właściwą liczbą pkt., a w samej grze pokazuje poziom 7 (Gwiazda światowa) z mniejszą liczbą pkt.Dlaczego tak się dzieje? Czy mógłbym prosić o informację/pomoc w tej sprawie?