Pomoc OSM 🤔
-
@Damiś27 Ok :ok_hand_tone1:
-
@Didierluk
Sprawdź czy wylogowanie i ponowne zalogowanie na forum OSM pomoże rozwiązać sprawę. -
Nie pomoże my mamy tak samo i to od dłuższego czasu z tymi co do nas przyszli problem był zgłoszony,on będzie teraz miał dostep do 2 forum grup do nowej i swojej starej ,My tak mamy z PW.
Niedługo Forum nowej grupy ci sie uaktualni i zdobędziesz dostęp spokojnie. -
@Byku-Duma-Warmii Faktycznie pomogło tzn mam dostęp do starej i nowej grupy ale mi to nie przeszkadza ze są obie, dzieki chyba rekord w rozwiązaniu problemu
-
@Didierluk
Cieszę się, że mogłem pomóc -
@sniki26 I tak zrobię, jeszcze raz przypomnę. Zgłaszajcie tu screeny wszystkich, co mają ten błąd po zmianie grup. Zbiorę to i w poniedziałek złożę kolejne zawiadomienie i i ponaglenie, żeby coś z tym w końcu zrobić:ok_hand_tone1:
-
@huzar-shakir Niech dadzą screeny jednego i drugiego forum, tego co widzą, proszę :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF Jerzy,a wasz nowy kolega @damiś27?Nie powinien mieć możliwości podglądu choćby uwczesnego PSG?
-
@huzar-shakir Nasz nowy kolega sam się wypowie w tym temacie .
-
@Dovco_HandF zapewne wszyscy,którzy zmienia ja grupy mają dostęp do poprzednio reprezentowanych."Informatycy"za wiele z tym nie zrobią.Chyba,że poresetują konta na forum osm.
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF
Jak już pisałem już dawno nie mam forum PSG jeszcze zanim powstało PW -
@huzar-shakir said in Pomoc OSM:
@Damiś27 mógłbyś zrobić screen całej strony forum.jestem jak ten niewierny Tomasz...
Później teraz się spieszę Ale zrobię
-
Generalnie jest nam w grupie obojętnie czy @CorreThe ma dostęp do naszego forum czy też nie.I tak na priv będziemy pisać wytyczne.Chyba,że znajdzie coś ciekawego o sobie
-
Teraz na priv ale nie wiedzieliście że corre może mieć dostęp do waszego forum ,to nie chodzi o to czy ktoś podgląda czy nie , jest to błąd gry i trzeba go poprawić.I jak widać po wyjściu sprawy bardzo dużo osób ma błąd , wszystkie co zmieniały grupy maja podgląd do 2 forum,czy jest rekordzista co ma dostęp np do 3 forum grup ?