Pomoc OSM 🤔
-
@huzar-shakir Jak w każdej takiej grze, jedni nie mają ani pół problemu, a inni mają cały czas pod górkę .
-
@Dovco_HandF tak.trafiło na mnie,bądź we mnie.
-
@huzar shakir Dzięki. Nie chcę, preferuję kobiety, jestem hetero. Bez żadnych podtekstów :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Ja też.W tym jednym się zgadzam.
-
@Dovco_HandF @huzar-shakir A to nie jest tak że co jakiś czas punktów ubywa?
-
@Dovco_HandF said in Ranking Krajowy?:
@huzar-shakir
Punkty do rankingu menadżera z ostatnich 180 dni są liczone w 100%.
Punkty zdobyte na następne 520 (od 180 aż do 700) dni są liczone mniej, na różnych poziomach procentowych - malejąco, im dłuższy okres, dopóki nie zostaną ostatecznie na poziomie 1% w 720 dniu.
Wszystkie punkty starsze niż 700 dni liczone są 1% dla całości.
Dlatego właśnie ranking menadżerów jest ruchomy i czasem wydaje nam się, że nie wiadomo gdzie gubimy punkty. Dziękuję za uwagę :older_man_tone1:. -
@Dovco_HandF Dobrze wyjaśnione
-
Hej. Mam ogromny problem, który obserwuję od kilku dni. Wyrzuca mi piłkarzy z LT
Obserwuję to od kilku dni i nie wiem o co chodzi. Zrobiłem screeny i tak:
Po godzinie 12 miałem 4 piłkarzy na LT
o godzinie 14:03 sprzedaję zawodnika
Wchodzę na skład i na LT a tam zostaje mi jeden zamiast 3
Mam tak już od kilku dni, na różnych ligach. Mam wystawionych 4 zawodników wieczorem. Budzę się rano, sprzedanych 2 a na LT żadnego. Jest to strasznie frustrujące. Sprawdzałem na kompie w domu, na kompie w pracy i na telefonie. Zawsze to samo. Proszę o pomoc -
@Wojtyn84 Zgłoszę to. Ładnie udokumentowane. Podobne historie zauważyłem i u siebie, ale raczej to dotyczy jednego zawodnika mniej na TL-u, nie trzech .
-
@Dovco_HandF Jeden, dwóch czy trzech... takie rzeczy nie powinny w ogóle występować. Dzięki:thumbsup_tone2:
-
@KonyToJa Na aplikacjach na androidzie i iOS nie ma opcji wylogowania. Dzięki temu możesz grać tyko na jednym loginie. Jest to zabezpieczenie przed oszustami, którzy posiadają kilka kont. Dzięki temu będzie mniej pracy dla adminów, którzy prędzej czy później i tak wyłapią wszystkich nieuczciwych graczy. :cop_tone3:
@Wojtyn84 Co do tych zawodników z TL to też mam taką sytuację ale występuje tylko wtedy gdy wstawiam na listę przez aplikację mobilną. Przy wystawianiu normalnie przez przeglądarkę na kompie nie ma żadnego problemu.
-
@Michal_ACM said in Pomoc OSM:
@Wojtyn84 Co do tych zawodników z TL to też mam taką sytuację ale występuje tylko wtedy gdy wstawiam na listę przez aplikację mobilną. Przy wystawianiu normalnie przez przeglądarkę na kompie nie ma żadnego problemu.
No właśnie u mnie występuje na przeglądarce (screeny). @Dovco_HandF już zgłosił a ja poobserwuję to trochę
-
@Michal_ACM Nie wiem czy wiesz ale w ustawieniach możesz wyczyścić dane i masz znowu ekran logowania
-
@kuba-fala To jasna sprawa. Tak samo gdy zrobisz reinstall. Ale fizycznie nie ma możliwości wylogowania. Nie ma żadnego przycisku wylogowującego.
-
Nie grałem z pol roku ale mysle , ze jest to dosc duzy blad. Zdjecia na dowod.