Pomoc OSM 🤔
-
Witam ,
obecnie jestem w trakcie rozgrywek w lidze "Ligowe All Stars " , gdzie do dziś zostało rozegranych 11 kolejek a w każdym meczu od początku rozgrywek sędziuje " czerwony sędzia ". Dotyczy to wszystkich rozgrywanych spotkań ,nie tylko tych z moim udziałem. Jest to moim zdaniem sytuacja dosyć niecodzienna więc zastanawiam się czy jest tak celowo zrobione w tej lidze czy może jest to jakiś błąd ? Byłbym wdzięczny za zbadanie tematu.
Żeby nie być gołosłownym załączam kilka screenów.
-
Nikt nie potrzebuje pomocy?
-
-
Nie dostaje promocyjnych boss coins za dodatkowe gry... ktoś wie co moze byc przyczyną?
-
@maziu90 Też nie dostaję. Myślę, że błąd w systemie naliczania.
-
Dzieki za odpowiedź
-
Mialem nadzieje ze cos w ustawieniach mam nie tak... ehh to lipa... ile moge reklam oglądać... kasy wkładać nie chce raz pare groszy wrzucilem
-
@maziu90 Znam ten ból
-
@maloba Kupuje graczy za żetony.Przejrzyj sobie historię jego transferów.
-
Ktoś potrzebuje pomocy odnośnie OSM?
-
@dovco_handf napisał maila do supportu ale skoro pytasz
Witam.
Mój Nick: jasiuk88
Mianowicie mam problem z sklepem i kupnem monet. Chciałem kupić promocyjny zestaw aby dostać bilet w pucharze VIP (juz 2 czy 3 razy w takiej lidze i pucharze grałem) lecz po wejściu do sklepu przez aplikacje pojawia się błąd. Występuje on już od kilku dni i pojawia się co jakiś czas. Po wejściu przez stronę mogę kupić monety ale nie mam tak promocyjnej oferty żadnej. Jak wspominałem wchodziłem w sklep już wiele razy i od chyba 3 tygodni (możliwe że z małą przerwa) jesy dokładnie ten sam problem -
@jasiuk88 Sprawdziłe to u siebie przed chwilą i masz rację, ale niestety nic z tym nie zrobimy. W tej chwili ta promocja jest osiągalna tylko w wersji mobilnej na smartfonie lub Iphonie. Mam nadzieję, że to się zmieni w przyszłości.
-
@dovco_handf A czemu nie mogę w wersji mobilnej wejść do sklepu? Bo sprwdzilem raz jeszcze i ciągle ten sam błąd się pojawia gdy w telefonie chce wejść do sklepu.
-
@jasiuk88 Diabeł wie o co chodzi. Zgłoszę informatykom.
-
@dovco_handf jak mówiłem napisałem do suportu też maila ale wiem że weekend mamy. Ale może będą w stanie coś zrobić
-
@dovco_handf jak mówiłem napisałem do suportu też maila ale wiem że weekend mamy. Ale może będą w stanie coś zrobić
Zawsze trzeba pisać o takich problemamach .
-
@dovco_handf czekam i czekam a odpowiedzi nie ma z strony informatyków zaraz będzie weekend więc nic nie zrobią plus skończą mi się monety więc nie za ciekawa sytuacja
-
Witam , mam pytanie odnośnie biletu VIP który niedawno temu otrzymałem , mianowicie ile czasu mam na wykorzystanie tegoż biletu ? Mam bowiem sprzeczne informacje , na apce pokazuje mi że wygasa za 86 dni , natomiast na kompie że za 25 dni. Wiem że wersja mobilna i na PC to dwie różne wersje i nieco się od siebie różnią bo podają inne wartości ,itp , ale 61 dni to jest naprawdę duża rozbieżność. Tak więc pytanie moje brzmi ile naprawdę czasu zostało na wykorzystanie biletu ?
dziękuję z góry za pomoc