Pomoc OSM 🤔
-
@beyah1985 said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF już działa, dzięki za szybką reakcję
Żeby tak wszystko szybko naprawiali
-
@Nawałka_57 said in Pomoc OSM:
@Stefan-Joptwojmać jak d
Zdobyć kod promocyjny do osm?Myślisz o darmowych monetach ?
Tutaj kilka podpowiedzi:
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/44869/wszystko-o-monetach -
@Didierluk said in Pomoc OSM:
Zniknęło nam forum grupy PW. Ostatnio mało tam pisaliśmy - bardziej na Discordzie, ale jednak forum to forum. To jakieś celowe działanie personelu?
Nic mi o tym nie wiadomo. Zrób screena dziury po waszym forum proszę i daj mi tu albo na e-mail to napiszę oficjalny raport i dowiemy się, czy zamykają nieaktywne fora grup czy to jakiś błąd. OK?
-
@Dovco_HandF spoko, dzieki. @krystian16061994 też nie widzi u siebie. W swoim profilu na forum mam przypisane Crew.
-
@Didierluk said in Pomoc OSM:
@krystian16061994 też nie widzi u siebie. W swoim profilu na forum mam przypisane Crew.
Dziś to zgłoszę i dam znać, co i jak
-
@Didierluk To nie jest błąd, ale nowe zasady. Każde forum grupy zostanie usunięte po 3 miesiącach nieaktywności. To jeden z procesów likwidacji forum grup, dla których zaproponowano komunikację w innych miejscach jak Discord, stąd od ponad 2 lat nowopowstające grupy takie jak chociażby PAM nie mają już forum dla grupy.
-
@Dovco_HandF ok dzieki , przynajmniej wiadomo co się stało. Rzeczywiście ostatnio tylko na Discordzie się komunikujemy wewnątrz grupy
-
@Didierluk Dużo grup przeszło z komunikacją na Discord .
-
To sobię dziś pograłem.Lwdwo na forum wszedlem .
@Dovco_HandF mam nadzieję że w wolnym czasie uda Ci się załatwić problem.
Dzięki z góry.. -
Witam, w mojej lidze po 19 dniach rywalizacji nie sprzedał mi się żaden gracz powyżej 30 mln , graczy sprzedanych powyżej 20 mln mogę policzyć na palcach jednej ręki, w ostatnim czasie sporym problemem jest nawet pozbycie się gracza za 12 mln , w innych ligach w których gram problem ten również występuje choć nie tak nasilony, w lidze slowenskiej kilka dni temu szliśmy łeb w łeb mieliśmy po ok 180 mln wartość kadry, w ciągu +- tygodnia wartość kadry rywala 304 mln , moja wartość 204 mln, zaznaczam że cały czas mam wystawionych 4 graczy na lt, to dosyć uciążliwy problem, próbowałem zmieniać ceny, kombinować, liczyć procentowo wartość, na nic się to zdało, szukałem pomocy wśród kolegów z grupy, doradzili mi aby zgłosić to tutaj gdyż może to być jakiś bug w grze, zostawiam screena z wybranymi transferami , jak widać piłkarze schodzą w zasadzie wszystkim i to po normalnych cenach , ja natomiast mam problem nawet ze sprzedażą "ogórków "
-
@huzar-shakir Jak sytuacja na teraz?
-
@Łukasz-Wierzbowski Zapytam o ciebie, czy masz buga, czy po prostu masz mniejszą, losową sprzedaż.
-
@Dovco_HandF Jerzy,11 dnii temu ta sytuacja miała miejsce .. . Na ten moment jest ok,choć w tamtym momencie przez około 2 dnii był spory problem w grze.
-
@huzar-shakir To nie jest błąd pojedynczego gracza. Miałem to samo jak ty i tysiące, a może dziesiątki tysięcy graczy. Są to czasowe ograniczenia w tej grze, były, są i będą jeszcze długo, może zawsze. Pytam się więc, czy nadal ten błąd występuje u ciebie? Jeśli mówisz, że nie - to znaczy, że wszystko jest ok.
-
@Dovco_HandF Jest oki Panie Jerzy.Wszystko działa należycie.
-
Na apce nie mogę nikogo kupić na liście transferowej czy tylko ja tak mam ?
-
Już wszystko działa jak należy chyba to był jakiś chwilowy błąd
-
@krystian16061994 U mnie wszystko ok
-
A ja mam pytanko takie:
Dlaczego w OSM nie da się grać ligi Niemieckiej?