Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Michal_ACM Albo masz za dużo ciasteczek i innego dziadostwa z internetu. Jakieś czyszczenie? Ze strony OSM jest wszystko ok.
Dokładnie tak, ja miałem podobnie. Pomógł CCleaner.
-
Kurde, wyczyściłem ciasteczka i to nie pomogło. Dodatkowo na innej przeglądarce jest to samo. Spróbuję z tym CCleaner.
-
Nadal mi nie działa. Może jutro się wszystko ogarnie samo, a jak nie to już nie wiem
-
@Michal_ACM Też tak miałem musiałem czekać chyba około 30 godzin może i więcej. W końcu się doczekałem
-
@Michal_ACM U mnie też wyświetla sie że masz 83 tys pkt, a nie 86. Moje pkt też się nie dodały, a skończyłem ligę dwa dni temu. Co prawda ja w rankingu i tak będę bardzo daleko, ale może jest jednak jakiś problem z tym.
-
@Michal_ACM U mnie też wyświetla sie że masz 83 tys pkt, a nie 86. Moje pkt też się nie dodały, a skończyłem ligę dwa dni temu. Co prawda ja w rankingu i tak będę bardzo daleko, ale może jest jednak jakiś problem z tym.
Jest jakiś problem bo na aplikacji mobilnej też nie dodało mi punktów...
@Dovco_HandF zgłosisz to?
-
Tak w ogóle to mi chyba cały ranking stanął. Nikomu się nie dodaje ani nie odejmuje
-
@Michal_ACM Poczekamy przez weeekend, jak nie naprawi się "samo", to zgłoszę was. OK? :ok_hand_tone1:
-
@Dovco_HandF okejo
-
@Dovco_HandF Nostradamus czy co? Dokładnie od dzisiaj wszystko wróciło do normy
-
@Michal_ACM He, he... raczej doświadczenie na tym polu. Czasem błędy trwają tylko kilka dni, szczególnie przez weekend, a potem - jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki czyli po powrocie do miejsc pracy informatyków w biurach - te dziwne usterki nagle znikają .
-
@Dovco_HandF Gracz @zaloguj99 z grupy Polish Warriors Academy.
Nie ma dostępu do forum grupy.
@Dovco_HandF Mógłbyś to zgłosić informatykom? -
@Dovco_HandF ten sam problem co @zaloguj99 mają również @BadBrains , @Headhunter79, @day walker81
-
@ConanBarbarzynca gracz @day-walker81 Jednak jest to jego profil
-
@Damiś27 A skąd ty o tym wiesz? Oni muszą wszyscy indywidualnie zgłosić problem. Nie ma czego takiego jak hurtowe zgłaszanie. Każdego trzeba osobno opisać i każdy musi indywidualnie zaraportować o problemie :thumbsdown_tone5:
-
@Dovco_HandF Ja wiem o wszystkim
-
@Damiś27 No ale ja tego zgłosić nie mogę, równie dobrze możesz żartować. Każdy musi indywidualnie zgłosić problem. Nie przeskoczymy tego .
-
@Dovco_HandF Ok już napisałem @ConanBarbarzynca że każdy z nich sam musi zgłosić
-
@Damiś27 Dzięki :thumbsup_tone1:.
-
witaj . mam problem z forum nie mogę na nie wejść? :( :( https://forum.onlinesoccermanager.com/uploads/files/1493753979506-f86af7508d37407c8622834c4e5a3a5c-gracz-forum-i-grupa.png @Dovco_HandF said in [Pomoc OSM](/post/222809):