Pomoc OSM 🤔
-
Teraz na priv ale nie wiedzieliście że corre może mieć dostęp do waszego forum ,to nie chodzi o to czy ktoś podgląda czy nie , jest to błąd gry i trzeba go poprawić.I jak widać po wyjściu sprawy bardzo dużo osób ma błąd , wszystkie co zmieniały grupy maja podgląd do 2 forum,czy jest rekordzista co ma dostęp np do 3 forum grup ?
-
Powinienem mieć tylko PW
-
@kuba-fala Tak jak pisał @Dovco_HandF najlepiej zarzucić screen.
-
@CorreThe gdyby nie @sniki26 nikt z nas by nie wiedział, że masz dostęp do forum... Po tym jak się dowiedzieliśmy, że tak jest piszemy na priv... Ale i tak jestem pewien, że wchodzisz mimo wszystko i czytasz sobie.. Co tam wypisujemy Wiem, że to nie Twoja wina, że tak masz ale mogłeś użyć to przeciwko nam w bitwie. Ale na szczęście są ludzi uczciwi jak Twój kolega z grupy.
-
@huzar-shakir @Dovco_HandF Obiecałem to pokaże
Zamazałem tylko treść grupy PE, gdyż to może być jakaś tajna PE. A ja nie mam zamiaru rządzić się w PE. Dostępu do forum PW nigdy nie miałem tylko do forum PSG jakiś może tydzień od czasu gdy mi się pojawiło Forum PE.
Nie mam po co ukrywać, bo gram Fair play -
Cześć! Przeszukałem forum opcją szukaj i nie znalazłem odpowiedzi bądz nawet zadanego pytania, które mnie trapi. Dzisiaj rano dostałem Specjalną Ofertę trwającą bodajże 5 godzin, dostałem ją wcześnie, około 6/7 rano. Na liście transferowej widniała przecena Cavaniego 104 ataku, z 80kilku milionów na 40kilka milionów, nie był wystawiony przez inny klub ani nie znajdował się w zakładce Napastnicy. Znajdował się nad listą transferową i był odliczany czas kiedy ta oferta zniknie. A moje pytanie odnośnie tej oferty brzmi następująco: Czy tą ofertę dostałem tylko ja, czy wszyscy menadżerowie, a może każdy z nich inną dostał? I czy takie oferty się zdarzają czy to była tylko jednorazowa oferta dla nowego gracza?
-
@Cobra1974 Ta oferta była skierowana tylko do ciebie. Mogłeś z niej skorzystać w wyznaczonym czasie lub nie. Takie oferty trafiają się każdemu co jakiś czas więc trzeba być czujnym.
-
Dzięki za pomoc, mam jeszcze jedno pytanie. Jeżeli mój mecz rozpoczyna się o 20:00 to trwa on aż do czasu ukazania się symulacji? Czy system zapisuje mój skład i taktykę o 20:00 i z tych informacji symuluje mecz gdy nadejdzie czas wyników i mogę sobie spokojnie po 20:00 ustawić treningi, pobawić się taktyką?
-
@Cobra1974 Do czasu symulacji meczu możesz wszystko zmieniać w ustawieniach meczowych. Nic się nie zapisuje. Na głównej stronie klubowej możesz przeczytać takie info: Zegar odlicza czas do rozpoczęcia następnego meczu. Komputery rozpoczynają symulację gry w chwili, gdy licznik pokazuje zero. Sama symulacja może potrwać do kilku godzin. Dopiero po zakończniu symulacji twojego meczu, możesz dać do treningu zawodników z wyjściowej 11-tki. Jeżeli to zrobisz wcześniej - nie zagrają w meczu :thumbsup_tone2:.
-
A jak jest z zarządem, prasą lub ekspertami podczas meczu. Ich porady, wskazówki czy komentarze brać do siebie? Czy jednak to takie 50/50 i niekiedy ma się nijak do faktycznego stanu rzeczy? Chodzi mi o komentarze takie jak : Zawodnik XYZ doskonale wykonuje rzuty wolne, dobre posunięcie menadżera. Drużyna zagrała zbyt defensywnie. Strzały z każdej pozycji to strzał w dziesiątkę.
Nie przepisałem tego słowo w słowo ale wiadomo o co chodzi. -
@Cobra1974
Nie te komentarze czasem nijak mają się do meczu. Mi ostatnio się taka sytuacja przydarzyła, że gola mi strzelił z rzutu wolnego Felipe Anderson, a oni mi mówią, że to nie jest najlepsza osoba do tego zadania. Także nie zawsze mówią prawdę, ale czasem można przemyśleć ich rady :slight_smile: -
@kuba-fala
To chyba u każdego się pojawiło. Jak się nie mylę.