Pomoc OSM 🤔
-
@mihau1878 Ok, dzięki za odpowiedź
-
@havsky
Często tak bywa, że dopiero jak kupi ktoś jakiegoś dobrego gracza z listy transferowej to w zamian za niego pojawia się kolejny dobry gracz. Cały czas w kółko kręci się ta lista transferowa. -
@Byku-Duma-Warmii Ok, w takim razie spróbuję kupić jakiegoś 30-latka, najwyżej w następnej kolejce go sprzedam. Spróbuję, może się uda. W sumie nic nie tracę, a jeśli moge zaoszczędzić trochę monet to warto sprawdzić tą teorię. A może być też tak że silnik hamuje w ten sposób mój rozwój? Moja kadra jest warta 160M, dodatkowo 40M mam na koncie, a druga pod względem wartości drużyna ma zawodników wartych zaledwie 60M. Może silnik stara się utrzymać równy poziom ligi, czy to nie ma sensu? Gracze widać że kupują i sprzedają zawodników, ale nie idzie im to jakoś sprawnie...
-
@havsky
Nie to raczej nie ma sensu. Mówię Ci, że raczej jest tak jak pisałem wcześniej, bo miałem dosyć często w swoich ligach. Zauważ, że na początku ligi nie ma zawodników po 90+ umiejętności na liście, pojawiają się z czasem, więc im lepszy będziesz miał zespół tym więcej takich graczy będzie się pojawiać. -
@Byku-Duma-Warmii Masz rację, na początku miałem graczy 60-70, więc jest w tym logika. Zrobię tak jak mówisz
-
@Byku-Duma-Warmii uprzejmie dziękuję
-
kawał dobrej roboty
-
Mam takie pytanko. Nie sfajczyło się coś technikom na serwerze Neymar ? Bo zatrzymało się na 2238/13721 symulacji i nie rusza, a symulacje zaczynają się od 20:00 i tak nie bardzo wiem czy jeszcze dzisiaj uda mi się ustawić treningi.
-
@Cobra1974
O to musimy pytać @Dovco_HandF, on napisze do informatyków i będziemy znali odpowiedź :slight_smile:.
@Stefan-Joptwojmać
Nic wielkiego, chwilka pracy i wszystko gotowe, a nie powiem mnie to też się bardzo przyda w niedalekiej przyszłości przy wyborze lig :slight_smile:. A Kolega ładnie prosił, więc miłą chęcią mu pomogłem :slight_smile:. -
Ewidentnie coś poszło nie tak z serwerem Neymar 19 meczy przesymulowanych w ciągu 3 godzin. Zadam więc takie zabezpieczające pytanie. Jeżeli mecz się nie zdążyłby przesymulować do godziny 20:00 to wtedy rozgrywane są 2 mecze od stanu piłkarzy sprzed obydwu symulacji czy może po pierwszej symulacji od razu leci 2ga i ewentualne zawieszenia, kontuzje, zmęczenie przechodzi do następnej symulacji? Zapewne tak się nie wydarzy, bo problem pewnie niedługo zniknie ale po prostu przezorny zawsze ubezpieczony
-
@Cobra1974
Problemy techniczne, zdarza się. Karim i Neymar, dwa serwery mają opóźnienia. Miejmy nadzieję, że w ciągu dnia symulacje zostaną dokończone i kolejne pójdą o czasie :thumbsup_tone1:. -
Nie dodały mi się do rankingu punkty po zakończonej wczoraj lidze. Wynik jest odnotowany w mojej historii, a ranking stoi tak jak wczoraj. To tylko mój problem czy coś globalnie się dzieje?
-
@Michal_ACM Masz 86 953 punktów i 2 miejsce w Polsce. To za mało?
-
@Dovco_HandF ? U mnie wyświetla inaczej. Jaka może być tego przyczyna?
-
@Michal_ACM
Może musisz się jakoś prze logować lub zalogować z innej przeglądarki, a wtedy wszystko będzie w porządku. -
@Michal_ACM Albo masz za dużo ciasteczek i innego dziadostwa z internetu. Jakieś czyszczenie? Ze strony OSM jest wszystko ok.
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@Michal_ACM Albo masz za dużo ciasteczek i innego dziadostwa z internetu. Jakieś czyszczenie? Ze strony OSM jest wszystko ok.
Dokładnie tak, ja miałem podobnie. Pomógł CCleaner.
-
Kurde, wyczyściłem ciasteczka i to nie pomogło. Dodatkowo na innej przeglądarce jest to samo. Spróbuję z tym CCleaner.
-
Nadal mi nie działa. Może jutro się wszystko ogarnie samo, a jak nie to już nie wiem