Pomoc OSM 🤔
-
Czy morale lub kondycja wpływają na kupno zawodnika przez bota?
-
@SirSosna
Raczej nie, ale dosyć rzadko zdarzają się oferty od botów dla Ciebie. Bo tylko tak bot może robić transfery, to znaczy kupując graczy od zwykłych menedżerów. -
Chodzi mi o to, że jak wystawię zawodnika na listę z czerwoną kondycją np, to czy jest mniejsza szansa na kupno przez bota.
-
Dokładnie tak jest jak Kolega wyżej napisał. Nie ma to żadnego znaczenia.
-
Dzięki za szybką odpowiedź
-
@Byku-Duma-Warmii A jak bym kupil od Ciebie gracza z kontuzja mialo by ?
-
@SirSosna
Nie ma problemu. W razie jeszcze jakichś pytań pisz śmiało :slight_smile:. -
Nie chce ktoś w mojej lidze przejąć Arsenalu? Gościu sie chyba zdenerwował, że przegrywa ze słabszymi i odpadł
-
@maloba
To byś miał gracza z kontuzją :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii haha ale to widac jak sie go kupuje ?
-
@maloba
Tak. -
@Didierluk Ostatnio jest dużo problemów w grze oraz na forum. Trochę utrudnia nam to w życie w grze. Też mam problem, bo korzystam z Mozilla Firefox i się rozjeżdża wszystko, ale dobrze wiedzieć że na Chrome jest ok.
Mam nadzieję że to tylko chwilowy problem i za jakiś czas wróci do normy. -
@Didierluk
U mnie dziś na przykład cały internet ma problemy z połączeniem się, chyba tylko jedynie Internet Exploer działa. -
Siemka, gram niecały miesiąc i mam pytanko:
- kupiłem okazyjnie napastnika TANIO bo tylko 2mln więcej od wartości... kiedy mogę go sprzedać aby na nim zarobić?
Bo jak chciałem od razu wystawić go na LT to wyskakuje jakiś błąd
- kupiłem okazyjnie napastnika TANIO bo tylko 2mln więcej od wartości... kiedy mogę go sprzedać aby na nim zarobić?
-
@Michał-Kubik
To jak od razu nie możesz go wystawić to zapewne, bo najbliższej kolejce będziesz już mógł go normalnie wystawić na listę transferową :slight_smile:.