Pomoc OSM 🤔
-
A mi nie działa mi przewijanie stron na forum , utknęło na str. 2 i dalej nic , ani w jedną ani w drugą stronę. Na chrome i internet explorer to samo .
-
Potrzebuję link do battlepedii, bo mój coś przestał działać, może ktoś zarzucić?;p
-
-
Dzięki
-
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
:tools:
Potrzebujesz pomocy w grze Online Soccer Manager?Właśnie znalazłeś się we właściwym miejscu. Opisz spokojnie swój problem, a my ci pomożemy jak najszybciej znaleźć odpowiedź/odpowiedzi.
Uwaga
Jeżeli masz problem z płatnościami w OSM, nie piszemy o tym nigdy na forum. Sprawę opisujemy na e-mailu, który mamy przypisany do gry i wysyłamy na e-mail naszego polskiego Personelu:Witam nie dziala mi zakladka taktyka... nic nie ma... jakies szczatkowe pozostałosci... pomocy
-
@Arkadio2000 said in Pomoc OSM:
A mi nie działa mi przewijanie stron na forum , utknęło na str. 2 i dalej nic , ani w jedną ani w drugą stronę. Na chrome i internet explorer to samo .
-
@LukaszDaraż Witaj - tu zawsze ktoś ci pomoże . Nic dziwnego, takie cuda najczęściej rano mają miejsce jak informatycy coś robią na forum. Powinno samo przejść. Możesz też spróbować zmienić przeglądarkę z Mozilli na Google Chrome - mi to często pomaga, wyczyścić ciasteczka internetowe, a jak problem nie zniknie za parę godzin - zrób screena, wklej tu na forum i zgłosimy to informatykom :thumbsup_tone1:.
-
@Arkadio2000 Mam ten sam problem, to na pewno chwilowe niedogodności. Spróbuj to zrobić, co wyżej napisałem. Jak nie pomoże - czekamy. I za kilka godzin zgłaszamy jak problem nie minie :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dziękuję za odpowiedź .
-
Zero...null...niema jak ustawić taksy
-
@huzar-shakir u mnie takie cuda się w firefoksie dzieją a w chrome jest ok
-
@maqpax Też tak z mozillą mam często, ale po przejściu Na Google Chrome - wszystko śmiga :ok_hand_tone1:.
-
@Arkadio2000
W tej sytuacji wystarczy wyczyszczenie historii przeglądarki i ciasteczek. Ostatnio miałem to samo i pomogło mi to co napisałem. -
@huzar-shakir
Spróbuj czy oddalenie obrazu coś nie da. -
siemanko. Słuchajcie u mnie na treningu piłkarzy mam 165 godzin do konca treningu lub 332 żetony. Ktoś wie o co chodzi?
-
@patolRTS Zaloguj się z innej przeglądarki, a jak nic się nie zmieni to zrób nam screena, żebyśmy zbaczyli o co chodzi :ok_hand_tone1:.
-
@patolRTS
Spróbuj wyczyścić ciasteczka, to też może pomóc. -
Witam. Co oznaczają te 3 trofea, które można zdobyć w lidze? Aby zdobyć 100% w Europie, muszę zagrać w klubie z każdego kraju, czy jescze muszę zdobyć jakieś trofeum?
-
@SirSosna
Jeśli chcesz zdobyć 100% dominacji na świecie to musisz osiągnąć cel w każdym z krajów w OSM. -
Okej, dzięki. A co do trofeów, to liga, puchar i cel?