Pomoc OSM 🤔
-
@Dovco_HandF Dziękuję za odpowiedź .
-
Zero...null...niema jak ustawić taksy
-
@huzar-shakir u mnie takie cuda się w firefoksie dzieją a w chrome jest ok
-
@maqpax Też tak z mozillą mam często, ale po przejściu Na Google Chrome - wszystko śmiga :ok_hand_tone1:.
-
@Arkadio2000
W tej sytuacji wystarczy wyczyszczenie historii przeglądarki i ciasteczek. Ostatnio miałem to samo i pomogło mi to co napisałem. -
@huzar-shakir
Spróbuj czy oddalenie obrazu coś nie da. -
siemanko. Słuchajcie u mnie na treningu piłkarzy mam 165 godzin do konca treningu lub 332 żetony. Ktoś wie o co chodzi?
-
@patolRTS Zaloguj się z innej przeglądarki, a jak nic się nie zmieni to zrób nam screena, żebyśmy zbaczyli o co chodzi :ok_hand_tone1:.
-
@patolRTS
Spróbuj wyczyścić ciasteczka, to też może pomóc. -
Witam. Co oznaczają te 3 trofea, które można zdobyć w lidze? Aby zdobyć 100% w Europie, muszę zagrać w klubie z każdego kraju, czy jescze muszę zdobyć jakieś trofeum?
-
@SirSosna
Jeśli chcesz zdobyć 100% dominacji na świecie to musisz osiągnąć cel w każdym z krajów w OSM. -
Okej, dzięki. A co do trofeów, to liga, puchar i cel?
-
@SirSosna
Tak, zgadza się :slight_smile:. -
Dzieki Byku juz praży.
-
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
@SirSosna
Jeśli chcesz zdobyć 100% dominacji na świecie to musisz osiągnąć cel w każdym z krajów w OSM.Ale liczą się tylko najwyższe ligi, nie 2,3 czy 4 :ok_hand_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Jurku powiem Ci, że nie wiem czy to czasem się nie zmieniło, ostatnio była jakaś aktualizacja, która to chyba wprowadziła :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Sugeruję się tą informacją na profilu w Dominacji :
-
@Dovco_HandF
Masz rację, Jurku pomyliło mi się była aktualizacja, która właśnie wprowadziła, że niższe ligi po prostu będą pokazywane w dominacji na świecie . -
@Byku-Duma-Warmii said in Pomoc OSM:
@Dovco_HandF
Masz rację, Jurku pomyliło mi się była aktualizacja, która właśnie wprowadziła, że niższe ligi po prostu będą pokazywane w dominacji na świecie .Będą się pokazywały z wygranymi zdobyczami w tych niższych ligach, ale nie będą miały wpływu na zaleczenie kraju w Dominacji. Tu nadal liczyć się będą tylko ligi najwyższe z każdego kraju :thumbsup_tone1:.