Pomoc OSM 🤔
-
@Byku-Duma-Warmii spoko moze ktos mi odpowie , czemu maja sluzyc te punkty rekrutacji i reszta tych statystyk ?
-
@maloba
Punkty reputacji to chyba masz na myśli
To są tak jakby polubienia Twoich komentarzy przez innych menedżerów -
@Byku-Duma-Warmii sorki myslalem dobrze napisalem zle taka komercha sie robi , kto ma wiecej aby itp .
-
@Byku-Duma-Warmii
A ja bym powiedział, że konkretnej ilości dni, w których można dołączyć do każdej ligi nie ma
Myślę, że to jest zależne od wielkości ligi,
8 zespołowe rozgrywki są znacznie krótsze od 20 zespołowych lig. -
-
@klosek
Oszustów nie lubimy i tępimy jak szkodniki w ogródku:cop_tone1:
-
Kiedy na naszym forum pojawią się nowe działy tak jak na zagranicznych?
-
@kuba-fala Kiedy "góra" uzna, że na naszym forum jest tak duża aktywność, że zasługujemy na dodane nowych działów. A gdzieś dodali nowe działy?
-
Większość narodowości włączając w to polską ma tylko 2 kategorie i tylko nieliczne narodowe fora ( z angielskim, arabskim, portugalskim, hiszpańskim i tureckim) mają 3 kategorie. Holenderski język ma 4 kategorie, wiadomo kraj twórców gry, z szalenie aktywnym forum.:older_man_tone2:
-
Jak mogę wejść na kogoś profil ten główny jakiegoś gracza, na którym są osiągnięcia w ligach itp.? Próbowałem przez rankingi i się nie da. Przy profilu forum np. SpecialOne jest link do jego profilu, ale przy tych profilach innych użytkowników nie ma.
-
@kuba975tre
Bierzesz Znajomi, później Add Friends. Tam wpisujesz nazwę i dodajesz. Zawsze dzięki temu masz dostęp. Do tej osoby. Zawsze później można ją usunąć
Jeśli wiesz w jakiej ta osoba jest w grupie, tam znaczenie łatwiej ją znaleść -
@kuba975tre Ja dodaję delikwenta na moim profilu jako mojego znajomego i wtedy go oglądam. A potem go usuwam
-
@Damiś27 @Dovco_HandF
Dzięki -
@kuba975tre Nie ma problemu, a post wyżej Damiś27 pokazał ci prezentację graficzną
-
wie ktos jak zmienic server ?
@Dovco_HandF said in Pomoc OSM:
@maloba
Tak. Obecnie znany mi jest jeden tylko sposób: jak ktoś ci wyśle zaproszenie do ligi na innym serwerze, a ty je zaakceptujesz.Mi obecnie znany jest jeszcze jeden sposób.
Wchodzisz na stronę Aktywnych lig http://pl.onlinesoccermanager.com/ActiveLeagues wybierasz dowolny serwer w polu "serwery" wyszukujesz interesującą Ciebie ligę
i wyszukujesz ją na wolnym slocie wpisując w polu "wyszukaj(search) nr ligi
lub login moderatora danej ligi