Pomoc OSM 🤔
-
No i nie dostałem nic
Jest globalny błąd. Na komputerze jak oglądasz filmiki to dostajesz monety bez problemu. Sprawdziłem. Prawda. Na aplikacjach WIELU LUDZI z całego świata OSM nie dostaje monet za obejrzenie reklamowych filmów. Informatycy pracują nad rozwiązaniem problemu.
Zgłosiłem Cię imiennie na Forum: Solving Bugs. -
O co dokładnie chodzi?
-
@didierluk a co jeszcze byś chciał?
-
@didierluk tylko z kim?
-
Od dwóch dni nie mogę korzystać z OSM na komputerze, jaką zakładkę bym nie otworzył to wyskakuje błąd.
Po za tym, niektórym członkom grupy, nie wyświetla się czat grupowy, zarówno na kompie jak i aplikacji.
Problem opisuję tutaj, ponieważ chcę się dowiedzieć, czy ktoś jeszcze ma podobny problem. -
@mati-colchoner ja coś takiego miałem, wyczyściłem historię przeglądanie z wszystkim funkcjami ( zapisane hasła, cookie, przeglądane strony itp ), potem skan antywirusowy odpal ręcznie, potem wyłącz i włącz komputer, następnie zaloguj się do OSM przez google chrome, a potem już powinno działać..... mi to pomogło.
-
o! to ja też mam pytanie: da się jakoś wyłączyć dźwięki przychodzących informacji, zdarzeń na telefon w aplikacji osm an androida? chodzi mi o to, ze jak ktoś np do mnie napiszę to chciałbym to widzieć na telefonie ale wcześniej nie słyszeć, wiem, że mogę ściszyć multimedia w telefonie ale wtedy inne multimedia też są bez dźwięku a mi chodzi tylko o to by osm na telefonie był bez dźwięku
dzięki
-
@beyah1985 do tego chyba programiści gry jeszcze nie doszli
-
@beyah1985 said in Pomoc OSM:
@mati-colchoner ja coś takiego miałem, wyczyściłem historię przeglądanie z wszystkim funkcjami ( zapisane hasła, cookie, przeglądane strony itp ), potem skan antywirusowy odpal ręcznie, potem wyłącz i włącz komputer, następnie zaloguj się do OSM przez google chrome, a potem już powinno działać..... mi to pomogło.
Dokładnie tak .
-
@beyah1985 said in Pomoc OSM:
o! to ja też mam pytanie: da się jakoś wyłączyć dźwięki przychodzących informacji, zdarzeń na telefon w aplikacji osm an androida? chodzi mi o to, ze jak ktoś np do mnie napiszę to chciałbym to widzieć na telefonie ale wcześniej nie słyszeć, wiem, że mogę ściszyć multimedia w telefonie ale wtedy inne multimedia też są bez dźwięku a mi chodzi tylko o to by osm na telefonie był bez dźwięku
dzięki
Nie ma takiej możliwości jeszce, ale kto wie co przyniesie przyszłość. Może ktos na to wpadnie i zrobią to .
-
Witam. Ja mam takie pytanie, może już padło gdzieś wcześniej ale nie mogę znaleźć. Chodzi o to że, swego czasu przy wyborze drużyny w danej lidze można było otworzyć przez taki "okrągły znaczek" dodatkowe ligi, było tam pokazane która runda, lub który dzień przygotowań. A co najważniejsze ilu menadżerów jest w tej lidze. Teraz tego nie mam i jak wybiorę sobie jakąś ekipę do prowadzenia to albo trafiam do pustej ligi z botami, albo dołączam do ligi w takcie sezonu. Z góry dzięki za odpowiedź
-
@kajman27
Niestety, teraz już chyba tego nie ma. -
@byku-duma-warmii
Kurde wielka szkoda bo naprawdę było to pomocne. Jedynie co teraz zostaje to wrzucać na polskie forum ligi z aktywnymi graczami bo bez sensu brać w ciemno i zaczynać grę od połowy sezonu czy z samymi botami. -
@kajman27
Muszę przyznać Ci rację, choć można też samemu założyć ligę, wtedy jesteśmy pewni, że zaczniemy w okresie przygotowawczym. -
CO z czatem w grupach trzeba teraz korzystać z zewętrznego komunikatora bo po aktualizacji mamy 2 do wyboru np discord ? Zrobiliśmy to u nas w grupie i działa ale to troszke kiepsko że nie ma komunikatora tylko w grze i mamy narzucony jakby od górnie tak zostanie ?
-
@sniki26
Raczej już nie będzie poprzedniego czatu. Polecam pobrać discord jako aplikacje na telefon.