Efsaneler ve teklifler hatalı!
-
Öncelikle hepinizden bu zor günlerde sizi meşgul ettiğim için özür diliyorum ancak osm de ki açıklar son dönemde büyük bir artış yaşamış durumda. Örneğin ben mobilden oynuyorum, oyuna efsaneler diye bir etkinlik getirmişsiniz ancak mobiledeki etkinlik bilgilerinin hiçbirinde bu efsaneleri satın alırken 100 jeton harcayacağım belirtilmiyor. Bakın bilgisayarda belirtiliyor olabilir ancak benim iphone cihazımdaki oyunda yalnızda satın alırken belirtiliyor ve insan dalgınlıkla beraber istemsizce satın al butonuna basabiliyor. Bugün bu nedenden dolayı 300 e yakın jetonum gitti, haydi diyelim bunun tamamı benim dikkatsizliğim. Ya jeton kazanmak için tekliflere giriyorum arkadaşlar hepsine anket koymuşsunuz ve hiçbir anketin sonucu yok bu nedir ya? Yarım saat boyunca soru cevaplıyorum en sonunda ya hata veriyor ya da size uygun anket bulunamadı diyor. Hayır yani yıllardır oynadığım şu oyundan bir günde soğuma noktasına geldim bu çizgide devam ederseniz oyunun geleceğini hiç iyi görmüyorum anket adı altında resmen vaktimizi çalıyorsunuz ve karşılığında hiç bir şey vermiyorsunuz. Zaten eve kapandığımız şu günlerde oynayabildiğim tek oyun olan osm den lütfen beni ve insanları soğutmayın. Sizden ricam mobilede efsaneler etkinliğine 100 jeton olduğu ibaresini ekleyin ve şu teklifleri en kısa zamanda yapılabilir, makul uygulamalara çevirin. Kolay gelsin...
-
@Muhammet-Sefa-Çebi Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz fakat gerek efsane gerekse başka bir oyuncuyu satın al butonuna bastığınızda size bir uyarı ekranı geliyor aşağıdaki gibi yani daha dikkatli olabilirsiniz. Ayrıca oyunda yeni bir etkinlik oluşturulduğunda her zaman forumlardan detaylı bilgi alabilirsiniz.
İş kulübündeki teklifler OSM'nin iş ortaklarının sorumluluğu altındadır. Tamamladığınız teklifin son durumunu kontrol etmek için teklif duvarına girip tekliflerin ilerleme durumunun gözüktüğü ekrandan hangi teklife itiraz etmek istiyorsanız üzerine tıklayıp gerekli adımları izleyerek itiraz etmeli ve mailinizden durumu takip etmelisiniz. Bazı tekliflerin tamamlanması biraz zaman alabilir.
İyi oyunlar dileriz.