Postanowienia
-
Cel jest prosty, aby ten rok był lepszy od poprzedniego, strasznie trudne zadanie, ale do wykonania tj. obronić MPG, dostać się do WC 20BRAGER, wziąć udział w WNT oraz wywalczyć awans do finałów i powalczyć o mistrza w MP i MPP.. no i dochodzi jeszcze jedno - postarać się namieszać w HPL Cup III, także czeka mnie pracowity rok:)
-
@Stefan-Joptwojmać duzo tego
-
@maloba said in Postanowienia:
@Stefan-Joptwojmać duzo tego
Wydaje się tak, ale patrząc na poprzedni rok to poprzeczka zawieszona jedynie odrobinę wyżej, a głównie tutaj chodzi mi o MP i MPP, reszta to wyrównanie osiągnięć z poprzedniego roku:P
-
@Stefan-Joptwojmać ja mam jeden cel 100 procent dominacji potem bede myslal co dalej
-
Moje cele na rok 2017 w OSM:
- Zaliczenie całej Afryki (zostało mi chyba 2 kraje i obecnie)
- Jak najwięcej mistrzostw i pucharów
- Awans do 400 najlepszych na świecie i 15 w Polsce
- Dobre zaprezentowanie się w MPG i MPP
- Finały MP i Husaria Cup
- Założenie na dobrym poziomie swojej ligi
- Awans na MŚ OSM
Zobaczymy co się uda
-
kto jest modkiem tego tematu i co "przeskrobali " koledzy powyżej że zasłużyli na usunięcie wypowiedzi ?
-
@Przemek-Kaszti
Przemek zaczyna pracę na forum haha -
@pimus1910
nie, zostawię to lepszym i bardziej aktywnym na forum tak z czystej ciekawości pytam . No i żeby nie popełnić ich błędu -
@Przemek-Kaszti
Leć dalej na nasze forum i wpisuj się na PMF -
Moje postanowienia na 2017 rok:
- obrona z Adamem podium w MPP
- awans do Finału MP
- sukces z grupą w WCC
- odzyskanie tytułu w MPG
- awans do MŚ ( o to będzie bardzo ciężko )
- powrót do Top 100
- Finał w Husaria Cap i sukces w Best of Turkey Cup
- zacząć pościg za dominacją w Świecie bo myślę o tym od 2 lat ale ciągle gram te same ligi. w tym roku to nierealne zdobyć 100%
-
Oooo stary powodzenia
-
@pimus1910 pewnie wszystkich się nie uda bo jest wielu świetnych menadżerów a w niektórych zwłaszcza w MPP liczę na Twoją pomoc nie można obniżać poprzeczki dlatego tyle tego
-
@Przemek-Kaszti Z grubej rury! To piszesz że do kiedy to osiągniesz? Do końca 2020? A tak serio, to powodzenia, przyda Ci się.
To żeby było jeszcze śmieszniej to ja podam swoje ambitne cele na 2017.
- osiągnięcie finału Mistrzostw Świata;
- zdobycie tytułu Mistrza Polski;
- zdobycie 100% dominacji na świecie;
- awans do top 50 rankingu światowego.