Postanowienia
-
@Michal_ACM said in Postanowienia:
@Przemek-Kaszti Z grubej rury! To piszesz że do kiedy to osiągniesz? Do końca 2020? A tak serio, to powodzenia, przyda Ci się.
To żeby było jeszcze śmieszniej to ja podam swoje ambitne cele na 2017.
osiągnięcie finału Mistrzostw Świata;zdobycie tytułu Mistrza Polski;- zdobycie 100% dominacji na świecie;
awans do top 50 rankingu światowego
@Michal_ACM kto to ma dopiero postanowienia z "grubej rury"? Z tych czterech, Ty akurat najłatwiej możesz zdobyć 100% dominacji na świecie. Te co skreśliłem będą mega mega ciężkie do zaliczenia Ale życzę Ci, żeby cele zamieniły się w Twoje sukcesy :first_place:
-
@Damiś27
Do dominacji na świecie brakuje mi 6 krajów, więc już prawie jest. Top 50 rankingu też jest wykonalne bo jestem w trakcie świetnej ligi po której przesunę się za 4 dni na moje rekordowe 60-któreś miejsce.
Pozostałe dwa cele wymagają już nie tylko umiejętności, ale również masy szczęścia. Ale muszę w to mierzyć skoro w MŚ już byłem dwa razy w półfinale, raz ocierając się o awans do finału, a w MP byłem dwa razy w finale z czego raz na 6 miejscu. To są naturalne kolejne cele, które będą jakimś progresem w porównaniu do tego co już osiągnąłem -
No właśnie ostatnio ginął całkowicie niektóre posty i to nie tylko w tym dziale:P
-
@Michal_ACM Wiem, że Ci brakuję 6 krajów, bo liczyłem Dlatego napisałem, że najłatwiej Co do rankingu i reszty to nie wiem, nie patrzyłem. Ale jak mówiłem/pisałem życzę żebyś te cele co sobie założyłeś na ten rok stały się sukcesami, a nie celami
-
@Michal_ACM Top 1 rankingu w Polsce i na Świecie, Mistrzostwo Świata, Indywidualne Mistrzostwo Polski, Mistrzostwa Polski Par, Mistrzostwa Polski Grup, Mistrzostwo Świata Grup, Mistrzostwo Świata z Reprezentacją, 100% dominacji na Świecie, Wszystkie Osiągnięcia, Złote Piłki są też do zdobycia, Wygranie Husaria Cup i Best of Turkey Nostalgia Cup I", 10 000 punktów za sezon (o czymś jeszcze zapomniałem?) to jest maks do zdobycia w OSM
-
@Michal_ACM Niż z tego nie wymyśliłem Tylko każde z nich jest ciężkie do osiągnięcia
-
@Michal_ACM haha no tak się ociągam z tym że może i do 2020 ale liczę że 2019 haha
2 z 4 celi masz na wyciągnięcie ręki a reszta jest w Twoim zasięgu
musisz coś dopisać bo niedługo już połowę zrealizujesz -
To jeszcze ja moje dodam cele na 2017
Główne:
-Finał Mistrzostw Polski 2017
-Bardzo dobry występ z grupą w Mistrzostwach Polski Grup 2017
-Wejście do pierwszej setki rankingu polskiegoPoboczne:
-Awans na Mistrzostwa Świata 2017
-Finał Mistrzostw Polski Par 2017 -
This post is deleted!
-
This post is deleted!