Rise of kingdoms.
-
2 kat coins dönemi iş teklifleri kısmından "Rise of Kingdoms" kampanyasına katıldım ve oradan uygulama içi satın alma gerçekleştirdim. Fakat coins'ler hesabıma yüklenmedi. OSM destek ekibine ulaştığımda ise mesajlarımı dahi okumadan otomatik olarak aşağıdaki mesajı gönderdiler(Büyük ihtimalle buraya da aynısını yazacaklar). Daha sonrasında ise cevap dahi vermediler. İlerleme aşamasındaki iş teklifleri kısımda gözükmüyor dolayısıyla bunun benimle bir bağlantısı yok. Fakat yine de her ulaştığım yerden aynı mesajı almaya devam ettim. Beni doğrudan oyuna yönlendirdiler. Oyunla iletişim kurduğumda ise evet biz ödemenizi görüyoruz fakat bu sorun için OSM ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz şeklinde cevap aldım. Yani OSM beni Rise of kingdoms'a yönlendiriyor Rise of kingdoms ise OSM'ye yönlendiriyor. Dolayısıyla tamamen tıkanmış durumdayım. Gereken makbuzlar ve yazışmalar tarafımca OSM destek ekibine iletilmiştir.
*```
MerhabaBizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz.
İş Kulübünde yer alan teklifler iş ortaklarımızın sorumluluğu altındadır. Teklifin durumunu kontrol etmek için teklif duvarının içerisinde alt tarafta yer alan Support/Miss coins linkine tıklamalısınız. Eğer teklifin tamamlanmasının üzerinden çok zaman geçmiş ise teklifi yapan firma ile doğrudan iletişime geçebilirsiniz. (bazı tekliflerin tamamlanması bir haftadan fazla sürebilmektedir)
-
Merhaba, ulaşmanız gereken yer Rise of Kingdoms oyunu değil, size bu teklifi sunan sponsordur. Tapjoy, IronSource, Fyber. Görevi hangi sponsor aracılığıyla yaptıysanız o sponsora ulaşmanız gerekiyor.
İyi oyunlar.