Rise of Kingdoms
-
(A)2 kat coins dönemi iş teklifleri kısmından "Rise of Kingdoms" kampanyasına katıldım ve oradan uygulama içi satın alma gerçekleştirdim. Fakat coins'ler hesabıma yüklenmedi. OSM destek ekibine ulaştığımda ise mesajlarımı dahi okumadan otomatik olarak aşağıdaki mesajı gönderdiler(Büyük ihtimalle buraya da aynısını yazacaklar). Daha sonrasında ise cevap dahi vermediler. İlerleme aşamasındaki iş teklifleri kısımda gözükmüyor dolayısıyla bunun benimle bir bağlantısı yok. Fakat yine de her ulaştığım yerden aynı mesajı almaya devam ettim. Beni doğrudan oyuna yönlendirdiler. Oyunla iletişim kurduğumda ise evet biz ödemenizi görüyoruz fakat bu sorun için OSM ile irtibata geçmenizi tavsiye ederiz şeklinde cevap aldım. Yani OSM beni Rise of kingdoms'a yönlendiriyor Rise of kingdoms ise OSM'ye yönlendiriyor. Dolayısıyla tamamen tıkanmış durumdayım. Gereken makbuzlar ve yazışmalar tarafımca OSM destek ekibine iletilmiştir.
Yukarıdaki sorunun aynısını yaşıyorum. Kaç gündür bekliyorum gelmedi ödül. Cevap olarak sponsor ile bağlantıya geçin demişsiniz. Sponsorla nasıl bağlantıya geçeceğiz. Bu işi sizin yürütmeniz daya iyi olmaz mıydı para veriyoruz biz bu iş için?
-
Merhaba, cevap bu başlıkta verilmiş. Yeni başlık açmadan önce arama yapabilirsiniz.
İyi oyunlar.