Rekrutacja do grupy
-
@Marcin657827 fajna nazwa Jak dobrze liczę to 7 grupa w Polsce obecnie Coraz więcej i lepsza jakość Polaków w OSM. Powodzenia
-
@Marcin657827 said in Rekrutacja do grupy:
Wczoraj powstała świeża Grupa w Polsce. ALEJA GWIAZD zaprasza menadżerów ambitnych którzy chcą pograć w bitwach i wspinać się na szczyt menadżerskiej sławy
super do zobaczenie na placu boju
-
Powodzenia!!!
-
Dzięki, na razie sporo pracy przed nami ale myślę że damy radę
-
@Marcin657827 Powodzenia!
-
@Marcin657827 said in Rekrutacja do grupy:
Wczoraj powstała świeża Grupa w Polsce. ALEJA GWIAZD zaprasza menadżerów ambitnych którzy chcą pograć w bitwach i wspinać się na szczyt menadżerskiej sławy
ALEJA GWIAZD... powodzenia! :thumbsup_tone1:
-
@Dovco_HandF Na pewno się przyda
-
@ToomAnyWays Polish Savic Group oficjalnie zmieniło nazwę na Polish Warriors. Prowadzimy również akademię Polish Warriors Academy. Dajemy początek nowej grupie bazowanej na historii PSG. Jedynie zmieniła się nazwa i skład. Powołaliśmy akademię po to aby wyłonić nowe talenty, które mogłyby zasilić naszą grupę. Nie było jeszcze czegoś takiego na polskim OSM, ale kilka grup ma swoje akademię, więc myślę że warto spróbować u nas.
-
@ToomAnyWays Rzeczywiście. W czasie istnienia PMF czyli polskich magicznych sokołów też były plany otwarcia akademii, ale ostatecznie nigdy to nie wyszło za sferę pomysłów. W PE też na ten temat dyskutowaliśmy i... na dyskusji się skończyło. Brawa więc za odwagę, kreatywność i działania. Trzymam za was kciuki :fingers_crossed_tone2: Takie akademie funkcjonują całkiem nieźle przy zagranicznych grupach i świetnie, że jako pierwsi wystartowaliście w Polsce z czymś takim :clap_tone2:.
-
@Dovco_HandF Jura.tak,jak piszesz.Sam proponowałem w PE otworzenie akademii,jednak większość była na nie.Tu mam nadzieję się uda,tak jak pisał Toom.
-
@kuba-fala Ani widu, ani słychu...
-
@Dovco_HandF said in Rekrutacja do grupy:
@ToomAnyWays Fuzja? A co z nową grupą - Polish Wariors?
https://staging-pl.onlinesoccermanager.com/Crews/Profile/13466Teraz nawet są dwie grupy Polish Warriors natomiast przestała istnieć Polish Slavic Group
-
@kuba-fala Jest, niedawno widziałem. 4 z 6 loguje się
-
@mihau1878 A co robicie nabór?;)
-
@huzar-shakir Odświeżyłem temat bo dawno tu nikt nie pisał
-
@mihau1878 Wszędzie tłok
-
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
-
@ToomAnyWays said in Rekrutacja do grupy:
@mihau1878 Jakoś mało jest zainteresowanych grą w grupach. A może nowe forum jest dla niektórych przeszkodą i po prostu go nie ogarniają? Bardzo możliwe.
Myślę, że to wszystko przez zmiany. Jakoś tak osm ma, że wszystko czego się dotknie w moim odczuciu jest nieco gorzej. Wersja 3.0 nie byłaby taka tragiczna, jak by pozostały bilety zamiast monet - oczywiście dopasować je do aktualnych potrzeb. Te forum jest bardziej komunikatywne za to stare bardziej klimatyczne. Moje odczucia mogą wynikać z krótkiego stażu w osm więc mogę się mylić:)