[Zabawa] Literówka...
-
@dovco_handf Alisson Becker?
-
@chypy20 Alisson Becker
-
@mati-colchoner Rhet1 juz trafil
-
@rhett1 Nie odświeżałem strony . Gratulacje
-
@Mati-Colchoner @maloba @Rhett1 Poczekajcie na potwierdzenie @Dovco_HandF. Jest to jego zagadka może @Rhett1 trafił lub nie
-
@maloba Pracuję nad regulaminem Zabawy. Ciężko się pisze, bo trzeba odpowiednim językiem i nie widziałem podobnych regulaminów, więc jest "będzie" mój. Oczywiście musicie dać mi trochę czasu, bo równocześnie robię wiele rzeczy np. na turniej The Eagles Cup 2017 i jeszcze kilka rzeczy, ale o tym nie będę na razie pisał.
-
@mati-colchoner Z gratulacjami poczekajmy na werdykt, bo może to nie ten zawodnik
@Damiś27 Pełen podziw za chęci do stworzenia regulaminu zabawy. Powodzenia też przy tworzeniu
-
@rhett1 said in [Zabawa] Literówka...:
@dovco_handf Alisson Becker?
Tak jest:clap_tone1: , reprezentacyjny bramkarz z Brazylii, występujący w AS Roma.
-
@damiś27 said in [Zabawa] Literówka...:
@maloba Pracuję nad regulaminem Zabawy. Ciężko się pisze, bo trzeba odpowiednim językiem i nie widziałem podobnych regulaminów, więc jest "będzie" mój. Oczywiście musicie dać mi trochę czasu, bo równocześnie robię wiele rzeczy np. na turniej The Eagles Cup 2017 i jeszcze kilka rzeczy, ale o tym nie będę na razie pisał.
Proponuje wyrzucić z tabeli menadżerów, którzy od 3 miesięcy i więcej się nie logują do gry .
-
@rhett1 R