[Zabawa] Literówka...
-
@maloba i
-
-
@maloba N
-
-
@pawelzylicz @chypy20 Muszę się namyślić i pogadać z kilkoma osobami.
I have to think and talk to a few people. -
@maloba said in [Zabawa] Literówka...:
SUE
NOVARA
no . M H K L Z P F D T G I JDostałem potwierdzenie od @maloba w wiadomości prywatnej że chodziło o sportowca/medalistę Sue Novara :flag_us:
EN: I got a confirmation from @maloba in a private message that was about an medalista Sue Novara :flag_us:Argumenty oraz decyzja EN: Arguments and decision
- Rozmawiałem z kilkoma graczami w tym najbardziej zainteresowanymi @Dovco_HandF oraz @pawelzylicz. Większość z graczy była za przyznaniem punktu za ostatnią zagadkę graczowi @chypy20.
EN: I talked to a few of the most interested in @Dovco_HandF and @pawelzylicz. Most of the players were given the following point for the last puzzle to the player @chypy20. - @chypy20 trafił 66,67% zagadki EN: @Chypy20 hit 66.67% of the puzzle
- @chypy20 trafił ostatnią literkę w nazwisku. Dzięki temu można znaleźć poprawne hasło tej zagadki.
EN: @chypy20 hit the last letter in the name. This allows you to find the correct password for this puzzle.
@chypy20 Gratuluję punktu za tą zagadkę Czekamy na Twoją zagadkę
@chypy20 EN: Congratulations point for this puzzle We are waiting for your riddle - Rozmawiałem z kilkoma graczami w tym najbardziej zainteresowanymi @Dovco_HandF oraz @pawelzylicz. Większość z graczy była za przyznaniem punktu za ostatnią zagadkę graczowi @chypy20.
-
@damiś27 said in [Zabawa] Literówka...:
@maloba said in [Zabawa] Literówka...:
SUE
NOVARA
no . M H K L Z P F D T G I JDostałem potwierdzenie od @maloba w wiadomości prywatnej że chodziło o sportowca/medalistę Sue Novara :flag_us:
EN: I got a confirmation from @maloba in a private message that was about an medalista Sue Novara :flag_us:Argumenty oraz decyzja EN: Arguments and decision
- Rozmawiałem z kilkoma graczami w tym najbardziej zainteresowanymi @Dovco_HandF oraz @pawelzylicz. Większość z graczy była za przyznaniem punktu za ostatnią zagadkę graczowi @chypy20.
EN: I talked to a few of the most interested in @Dovco_HandF and @pawelzylicz. Most of the players were given the following point for the last puzzle to the player @chypy20. - @chypy20 trafił 66,67% zagadki EN: @Chypy20 hit 66.67% of the puzzle
- @chypy20 trafił ostatnią literkę w nazwisku. Dzięki temu można znaleźć poprawne hasło tej zagadki.
EN: @chypy20 hit the last letter in the name. This allows you to find the correct password for this puzzle.
@chypy20 Gratuluję punktu za tą zagadkę Czekamy na Twoją zagadkę
@chypy20 EN: Congratulations point for this puzzle We are waiting for your riddleHy everybody!
This was a very difficult task.
In the end, good laughed.
I am very happy.
Thanks. - Rozmawiałem z kilkoma graczami w tym najbardziej zainteresowanymi @Dovco_HandF oraz @pawelzylicz. Większość z graczy była za przyznaniem punktu za ostatnią zagadkę graczowi @chypy20.