[Zabawa] Literówka...
-
@pawelzylicz Emmanuel Mbella?
-
@pepguardiola-fcb Tak jest, kameruński piłkarz :flag_cm: występujący w FC Shkupi :flag_mk:. Chciałem dać coś trudniejszego, więc piłkarz pewnie wielu osobom nieznany, jak nie całej społeczności OSM TWOJA KOLEJ
-
@pawelzylicz Ale wiesz o tym, że nie dałeś jednego E na początku które jest w jego imieniu? Przez długi czas mnie to myliło i szukałem Immanueli i innych
-
@pepguardiola-fcb O kurcze, masz rację!!! Mój błąd. Zawsze zagadki mam napisane na kartce, teraz zgadłem akurat jak nie byłem w domu, więc miałem screen na laptopie. Tak to zaznaczam w kółeczko jakie literki są odgadnięte. Widać muszę mieć zawsze przy sobie kartkę i długopis
-
@pawelzylicz Nie ma sprawy, ale nie chcesz wiedzieć ile zajęło mi ogarnięcie tego, że jednak mogłeś się pomylić Jest bardzo mało ludzi o imieniu Immanuel, haha
-
:goal: :goal: :goal: :goal: :goal: :goal: :goal: :goal:
:goal: :goal: :goal: :goal: :goal: :goal: :goal: -
@pepguardiola-fcb Masz rację Tak to nieraz jest, jesteśmy ludźmi, zdarzają się pomyłki, już nieraz w literówce mi się zdarzały, ale po chwili ogarniałem, że nie dałem jakieś literki Teraz będę miał kartkę a nie screena na laptopie
-
-
-
:goal: I :goal: :goal: A :goal: :goal: I
:goal: I :goal: :goal: :goal: :goal: :goal: -
-
-
:goal: I O :goal: A :goal: :goal: I
:goal: I :goal: :goal: :goal: :goal: :goal:Brak P
-
-
:goal: I O :goal: A :goal: :goal: I