Złote Piłki OSM.pl 2016
-
A tak było rok temu. Pamiętacie? Streszczenie za rok 2015 przygotował dla Was mihau1878:
Złota Piłka OSM. pl
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 dla najlepszego polskiego menadżera:
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 dla najlepszego zagranicznego menadżera:
-
Złota Piłka OSM .pl 2015 za debiut Roku:
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 za - dla osoby z inicjatywą i aktywność na forum:
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 dla dla najbardziej przyjacielskiego i ulubionego moderatora forum:
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 za najładniejszy profil:
Nominowani:
A-CorreThe
B-Dovco_HandF
C-Hustin Doffman
D-Łukasz Kowalski
E-Matusiak Andrzej
F-mihau1878
G-PadreMou
H-Kandydat wycofany przez Organizatorów z powodu protestów ze względu na obraźliwe formy zamieszczone w profilu
I-Rafael_Mourinho
J-stb411
- Złota Piłka OSM. pl 2015 dla najlepszej polskiej Grupy:
Polish Eagles- I miejsce w MPG, faza grupowa CCL, II miejsce w Crews Nostalgia Tour II i prowadzenie w klasyfikacji ogólnej.
- Złota Piłka OSM. pl 2015 za najlepszy grupowy występ na arenie międzynarodowej
Husarya_PL-za najlepszy wynik w Mistrzostwach Świata Grup 2015 (CCL) i za najlepszy wynik w Lidze Mistrzów Grup (CC 214/2015).
- Złota Piłka OSM. pl 2015 - za najciekawszy graficzny profil grupowy
Spartacus Legends
-
Złota Piłka OSM. pl 2015 "Dla najlepiej punktujących menadżerów w "Wyścigu do MŚ 2016"
Squrwiel: 63.166
stb411: 58.515
Surykates1313: 51.938
Roomanoo: 51.444
-
Złote Piłki OSM. pl 2015 od Community Manager of Poland
CorreThe - głównie za wykonanie oficjalnej pracy dla GB, tzn. aktualizacji I ligi polskiej, której nikt się nie chciał podjąć. Wymagało do mozolnej pracy w bazach danych GB, dodatkowo wolontariackiej. Organizacja dobrze przyjętego turnieju KMT również pomogła.
Dovco_HandF - Jurkowi chciałbym podziękować za merytoryczną opiekę nad całym polskim forum, co pozwala mi skupić bardziej się na turniejach dla polskiej społeczności oraz na obowiązkach technicznych, wynikających z mianowanej funkcji.
mihau1878 - za bardzo udany debiut w reprezentacji Polski. Cała przyjemność współpracy z Michałem. Wierzę, że doświadczenie reprezentacyjne pozwoli mu dalej rozwijać się w umiejętnościach bitewnych. Poza tym prywatnie bardzo zrównoważony i spokojny facet, w tym naszym emocjonalnych środowisku.
Stefan Joptwojmać - za świetny debiut na polskim forum. Swoją charyzmą i analitycznym podejściem z miejsca stał się zauważalnym użytkownikiem forum, pomysłodawcą wielu idei. Zaowocowało to również objęciem funkcji zastępcy moderatora grupy Spartacus Legends.
-
-
@Dovco_HandF Wpisano, bardzo dziękujemy za wyróżnienie, że dostajemy Złotą Piłkę za najładniejszy profil grupy: Polish Warriors. Dzięki :
-
-
@Rusewicz Nie, My vision w tym roku nie
-
@Rusewicz W tej edycji chcemy zwrócić uwagę na profile na nowym forum. Nie znaczy to, że w przyszłym roku nie będziemy oceniać obu :thumbsup_tone1:.
-
Dziękuję za nominację:Złota Piłka OSM.pl 2016 dla najbardziej przyjacielskiego i pomocnego menadżera na forum
Trochę mi smutno, że nie dostałem nominacji Złota Piłka OSM.pl 2016 za debiut Roku w końcu dużo mistrzostw i pucharów, dobre miejsca w ligach PSG oraz ogromne awansy w tym roku w rankingu i oczywiście 10 miejsce w MP. -
@Damiś27 Nie powinno ci być smutno z tego powodu, co piszesz, gdyż w Debiutach 2016 patrzymy na tych menadżerów, którzy pojawili się w OSM od grudnia 2015 do grudnia 2016 i coś zwojowali, pokazali się. A ty grasz od 18.08.2014. Dla Ciebie więc Debiuty 2014 wchodziłyby w grę. Jesteś za to bez wątpienia "Odkryciem 2016" w OSM, ale takiej kategorii nie przewidzieliśmy. Niestety, ale nigdy nie jest tak, żeby wszystko wszystkim pasowało .
-
-
@Dovco_HandF To właśnie dlaczego nie ma kategorii "Odkryciem 2016" w OSM hehe
Myślę, że by pasowała mi i kilku menadżerom w Polsce i by była bardzo prestiżowa. Ja osobiście tak naprawdę zacząłem grać na poważnie w 2016 przez to że wcześniej miałem tylko jedno konto.... teraz 4 i łatwiej się jest rozwinąć -
@Dovco_HandF NIeeee...... na wszystkie nie zasługuje... nawet na większość pewnie nie zasłużę nigdy Tylko mówię jak uważam
-
@Damiś27 Musi być jakaś skala oceniania, jakieś kryteria. Nie można ich podpasoać pod jednego, konkretnego, po znajomości - menadżera. Bo jak by to wyglądało i jaka taka nagroda miałaby znaczenie? Kilku menadżerów by nie dostało tej nagrody i tak, tylko jedna osoba w wyniku głosowania - jak to było w Debiutach rok temu. Więc i tak byłby tylko jeden szczęśliwy menadżer, a reszta... zawiedziona brakiem wygranej, cokolwiek by na forum nie twierdzili :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF Moim zdaniem "Odkryciem 2016" w OSM nie należy mi się tylko. Ja bym chciał, żeby było głosowanie tak jak w większości Myślę, że by było kilku menadżerów w Polsce co na taką nominację zasługują
-
@Damiś27 Ale nie ma i nie będzie takiej kategorii w tym roku. Czy możesz się z tym pogodzić, czy nie? Nie możesz się cieszyć z tego, co dostajesz, co wywalczyłeś swoją postawą, swoja osobowością, swoim zachowaniem. Ciągle ci mało? Jaki ty jesteś nienasycony na splendory i nagrody!
-
@Dovco_HandF OK rozumiem Proszę rozpatrzeć moją(nazwa Twoja) propozycję na przyszłość
-
@Dovco_HandF hehe nie no co Ty Moim zdaniem powinna być taka nagroda, na nominację zasługuję myślę że z 5 osób Ale proszę powiedzieć sobie szczerze kto w tej grze nie lubi wygrywać? Myślę, że w OSM jest 50% spokojnie typów zwycięzców.