Złote Piłki OSM.pl 2016
-
Jak już jesteśmy przy podziękowaniach to ja również chciałbym podziękować wszystkim, którzy na mnie zagłosowali, bardzo mi miło. :slight_smile: No i dziękuję Łukaszowi za wyróżnienie złotą piłką od Community Manager, nie spodziewałem się tego.
-
Witam po raz ostatni na wręczeniu nagród w naszym IV Plebiscycie polskiej społeczności OSM, aby wręczyć coroczne nagrody dla wyróżniających się menadżerów i Grup. Ci co są nagrodzeni - niech się czują spełnieni. Tych, których brakuje w tym roku wśród wymienionych, a chcieliby znaleźć się w tym gronie - zapewniam, że to nic straconego - cały rok 2017 jest przed wami, aby to zrobić.
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
Złota Piłka OSM.pl 2016 dla najlepszego polskiego menadżera:
ciamajda (reprezentant Polski w OSM, Wicemistrz Polski i mistrz Polski Par).
Łukasz Kowalski (Mistrz Polski 2016 oraz kapitan reprezentacji Polski w OSM, z którą wywalczył mistrzostwo świata w OSM).
jepsztel (uczestnik 2 rundy Mistrzostw Świata OSM).
klosek (reprezentant Polski, brązowy medalista Mistrzostw Polski, brązowy medalista Polski Par).
Michal_ACM (uczestnik 2 rundy Mistrzostw Świata OSM).
Wojtyn84 lider krajowego rankingu menadżerów w dniu 31.12.2016.
(http://sonda.hanzo.pl/sondy,265745,dP9S.html)
Zwycięzca głosowania to Łukasz Kowalski! Wybór nie dziwi, ale konkurencja była ostra. Łukasz zdobył 1/3 głosów pozostawiając w polu drugiego: jepsztela, trzeciego ciamajdę i Michal_ACM'a, oraz Wojtyn84 i kloska. Gratulacje!:clap_tone1:
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 za światową osobowość roku w OSM:
Adilmo Rocha prowadzący Światowy Turniej Narodów rok po roku, a obecnie i WCC 2016 dla grup.
mrtgll33 - współorganizator CNT, WNT, WCC, mega-pozytywny spamer i znana, pomocna zawsze postać w świecie OSM.
SpecialOne - szef szefów światowego Personelu OSM, dostępny 24 h na dobę.
Yılmaz Kayhan. - lider światowego rankingu OSM.
طــــــــــرزان - mistrz świata OSM.
(http://sonda.hanzo.pl/sondy,265746,Xi7X.html)
Walka o zwycięstwo była niezwykle zacięta w tej światowej kategorii. Wygrywa jednym punktem Adilmo Rocha - a więc Brazylijczyk przed Turkiem. Na 3 miejscu jest Portugalczyk, czwarty Arab, a stawkę zamyka kolejny Turek. Gratulacje :clap_tone1:.
-
Nominacje w tej kategorii otrzymali i pamiątkowe awatary będące też światową reklamą naszego plebiscytu:
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 dla najbardziej przyjacielskiego i pomocnego menadżera na forum:
W kolejności alfabetycznej wybieramy w sondzie spośród tych kandydatów tego super-kolegę z forum:
borynos
Byku-Duma-Warmii
Damiś27
Dovco_HandF
Stefan Joptwojmać
mihau1878
(http://sonda.hanzo.pl/sondy,265747,CHeh.html)
Wśród moderatorów jest orłem, w kadrze Polski jest niemal niezwyciężony, w Grupie H_PL nie do zastąpienia, na forum jest za to najbardziej przyjacielskim i pomocnym menadżerem ze wszystkich. O kim mowa? O mihau1878! :clap_tone1: Dalsze pozycje to Byku Duma Warmii, Stefan Joptwojmać, Damiś27 i Dovco_HandF oraz borynos...
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 za najładniejszy profil menadżera na nowym forum:
@Byku-Duma-Warmii
@ciamajda
@Dovco_HandF
@huzar-shakir
@klosek
@kuba-fala
@maloba
@Michal_ACM
@mihau1878
@pimus1910
@sniki26
@ToomAnyWaysWybrano spośród menadżerów, którzy zamieścili przynajmniej 100 postów na nowym forum.
(http://sonda.hanzo.pl/sondy,265749,gd13.html)
W tej kategorii jest dwóch zwycięzców. To Michal_ACM i kuba-fala. Gratulacje :clap_tone1: Tak wybraliście - a ja się zgadzam z waszymi typami. Ładne mają i nieszablonowe profile menadżerów na forum.
-
NAGRODY PRZYZNANE PRZEZ POLSKI PERSONEL OSM BEZ GŁOSOWANIA:
Złota Piłka OSM.pl 2016 za debiut Roku:
kuba fala gra od 04.12.2015, 17 miejsce w finale Mistrzostw Polski 2016. 16.03.2016 zanotował 9191 punktów, grając drużyną Dolcan Ząbki.Jedyna osoba kwalifikująca się w tym roku wg nas do nagrody za debiut Roku. Więc jakiekolwiek głosowanie wydaje się być nie na miejscu.
> -
Złota Piłka OSM.pl 2016 za - za aktywność na forum:
10 równorzędnych wyróżnień wg klasyfikacji noworocznej z 1 stycznia 2017 roku. Posiadamy 10 Polaków wśród 24 menadżerów w świecie OSM najwięcej piszących posty na nowym forum.
-
@Dovco_HandF dziwne,że padł remis.rzadkość .wyraziłem swoją opinię,czego mi nikt nie zabroni.
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 "Dla najlepiej punktujących menadżerów w "Wyścigu do TOP 100"
Końcowa tabela "Wyścigu-TOP100"
Nagrody zostały przyznane za wyniki powyżej 60 000 punktów czyli 5.000+ punktów na miesiąc wg klasyfikacji na dzień 31 grudnia 2016 r.
W tym roku trzech Menadżerów przekroczyło magiczną barierę 60 000 punktów
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 dla najlepszej polskiej Grupy:
Spartacus Legends
Za wygranie w Mistrzostwach Polski Grup 2016,
oraz
Reprezentacja Polski w OSM, która wygrała Turniej Narodów WNT 2015/2016 w składzie: Łukasz Kowalski - kapitan oraz zawodnicy kadry: borynos, Dovco_HandF, Hustin Doffman, klosek, mihau1878, Przemek Kaszti, sniki26, stb411.
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 - za najciekawszy graficzny profil grupowy:
-
@Dovco_HandF przepraszam bardzo .tu jest wielbłąd...w nazwie profilu,a za piłeczkę dziękuje:)
-
@Dovco_HandF W imieniu swoim,Formozy i pozostałych członków grupy dziękujemy za nagrodę:D Złota piłka za najładniejszy profil grupy.Pójdzie do kolekcji.
-
Na koniec jeszcze specjalne Złote Piłki OSM.pl od pełniącego obowiązki w 2016 roku obowiązki Community Manager_PL: Łukasza Kowalskiego:
@Łukasz-Kowalski said in Złote Piłki OSM.pl - 2 edycja (wersja robocza,(...).):
Złote piłki ode mnie, jako polskiego CM w 2016r... lista będzie obszerna- Byku Duma Warmii - za świetny debiut w Mistrzostwach Polski (6 miejsce w 2016 roku)
- ciamajda - multimedalista (Mistrz Polski Par i srebrny medal Mistrzostw Polski)
- klosek - multimedalista (brązowy medal w Mistrzostwach Polski i Mistrzostwach Polski Par)
- Michal_ACM - za awans do półfinałów Indywidualnych Mistrzostw Świata OSM
- jepsztel - za awans do półfinałów Indywidualnych Mistrzostw Świata OSM
- dla ekipy Mistrzów Świata OSM (borynos, Dovco_HandF, Hustin Doffman, klosek, Łukasz Kowalski, mihau1878, Przemek Kaszti, sniki26, stb411)
- Byku Duma Warmii - za świetny debiut w Mistrzostwach Polski (6 miejsce w 2016 roku)
-
@Dovco_HandF gratuluje zwyciezcom, zazdro ze takiego avatarka nie wygralem
-
@Dovco_HandF
Dziękuję za Złotą Piłkę dla @Łukasz-Kowalski i @Dovco_HandF.
Dla mnie to wielki zaszczyt bym wyróżniony z takimi menedżerami jacy zostali wyróżnieni