Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@Dovco_HandF dziwne,że padł remis.rzadkość .wyraziłem swoją opinię,czego mi nikt nie zabroni.
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 "Dla najlepiej punktujących menadżerów w "Wyścigu do TOP 100"
Końcowa tabela "Wyścigu-TOP100"
Nagrody zostały przyznane za wyniki powyżej 60 000 punktów czyli 5.000+ punktów na miesiąc wg klasyfikacji na dzień 31 grudnia 2016 r.
W tym roku trzech Menadżerów przekroczyło magiczną barierę 60 000 punktów
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 dla najlepszej polskiej Grupy:
Spartacus Legends
Za wygranie w Mistrzostwach Polski Grup 2016,
oraz
Reprezentacja Polski w OSM, która wygrała Turniej Narodów WNT 2015/2016 w składzie: Łukasz Kowalski - kapitan oraz zawodnicy kadry: borynos, Dovco_HandF, Hustin Doffman, klosek, mihau1878, Przemek Kaszti, sniki26, stb411.
-
Złota Piłka OSM.pl 2016 - za najciekawszy graficzny profil grupowy:
-
@Dovco_HandF przepraszam bardzo .tu jest wielbłąd...w nazwie profilu,a za piłeczkę dziękuje:)
-
@Dovco_HandF W imieniu swoim,Formozy i pozostałych członków grupy dziękujemy za nagrodę:D Złota piłka za najładniejszy profil grupy.Pójdzie do kolekcji.
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
Na koniec jeszcze specjalne Złote Piłki OSM.pl od pełniącego obowiązki w 2016 roku obowiązki Community Manager_PL: Łukasza Kowalskiego:
@Łukasz-Kowalski said in Złote Piłki OSM.pl - 2 edycja (wersja robocza,(...).):
Złote piłki ode mnie, jako polskiego CM w 2016r... lista będzie obszerna- Byku Duma Warmii - za świetny debiut w Mistrzostwach Polski (6 miejsce w 2016 roku)
- ciamajda - multimedalista (Mistrz Polski Par i srebrny medal Mistrzostw Polski)
- klosek - multimedalista (brązowy medal w Mistrzostwach Polski i Mistrzostwach Polski Par)
- Michal_ACM - za awans do półfinałów Indywidualnych Mistrzostw Świata OSM
- jepsztel - za awans do półfinałów Indywidualnych Mistrzostw Świata OSM
- dla ekipy Mistrzów Świata OSM (borynos, Dovco_HandF, Hustin Doffman, klosek, Łukasz Kowalski, mihau1878, Przemek Kaszti, sniki26, stb411)
- Byku Duma Warmii - za świetny debiut w Mistrzostwach Polski (6 miejsce w 2016 roku)
-
@Dovco_HandF gratuluje zwyciezcom, zazdro ze takiego avatarka nie wygralem
-
@Dovco_HandF
Dziękuję za Złotą Piłkę dla @Łukasz-Kowalski i @Dovco_HandF.
Dla mnie to wielki zaszczyt bym wyróżniony z takimi menedżerami jacy zostali wyróżnieni -
Zdaje się, że wszystko zostało już powiedziane w tym temacie. Kolejne złote piłki już za 11 miesięcy!