Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@maloba No i od razu lepiej gadasz/piszesz! Odpalaj temat na swoim wewnętrznym forum i działajcie. I dawajcie od siebie sobie i innym, to co uważacie, że my nie dajemy z Personelu, bo głosu ludu (maloby) nie słuchamy :clap_tone1: .
kuba-fala akurat nabijanie punktów nie jest tutaj najważniejszym wykładnikiem, awans do finału jest mocnym argumentem, ale zależy też jaką miarą mierzysz - w poprzednim roku zwycięzca skończył na pudle:)
Mam pomysł odnośnie tego PLEBISCYTU, ale na następny. Można by tak oficjalnie na forum dać do wyboru polskiej społeczności ileś kategorii z iluś możliwych.
-
@maloba said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Dovco_HandF Mi aby chodzi o brak glosowania ale ok konczymy temat . dodam tylko ze moje zdanie mozecie miec gdzies nie zalezy mi na tym i doskonale widze co tu sie dzieje kto ciagnie za sznurki i ze nic tu sie nie zmieni puki nie spadnie bomba
Dokładnie ,mamy twoje zdanie tam gdzie raczyłeś napisać
-
@Damiś27 Zgadza się.Formoza powinien wygrać.Jest o kilka klas lepszym menago od Kuby.I to zdecydowanie.A,że nie zagrał w finale MP?Cóż,remis w ostatniej kolejce półfinału zabrał mu grę w finale.A poza tym grał bardzo dobrze.Wybór Kuby Fali na Debiut Roku?Nie jest to sprawiedliwe,ale my menago nie mamy na to wpływu.
-
@ToomAnyWays Ciekawe, ze tak jedna kategoria budzi tyle kontrowersji. Widzę, że kuba fala ma wielu fanów? . Prywatnie go kompletnie nie znam. Nie wiem czy ma lat 12 czy 120 i co w życiu robi. Podoba nam się, co dokonał w ciągu roku i uznaliśmy, że należy mu się za to wyróżnienie w postaci Złotej Piłki OSM.pl 2016. Nie było kontrkandydatury, stąd nie ma głosowania.
Ale właśnie - podsuwasz mi ciekawy pomysł na przyszłą edycję i może następne. Może wprowadzimy miesiąc przed Plebiscytem coś takiego jak zapytanie do każdej z polskich grup, kogo by widzieli w każdej z kategorii Plebscytu. Dodamy nasze kandydatury i będzie więcej kandydatur, po uprzedniej dyskusji, bo to nie tak, że zaraz wszystkie kandydatury z grup dodamy, zaraz by nam się zrobiła lista 30 osób w każdej z kategorii :rofl: ... Pomysł może być dobry... zobaczymy... przetestujemy za rok :thumbsup_tone1: -
@Damiś27 Połączenie pomysłu mojego z pomysłem Złotej Piłki:
Podsumowanie 2016 roku.
- 10 miejsce w Indywidualnych Mistrzostwach Polski 2016
- Awans na 579 miejsce w rankingu Światowym i 18 miejsce w rankingu Polskim (najwyższe miejsca)
- Pierwsza grupa Polish Slavic Grup(dziś Polish Warriors)
- Przejście do Polish Eagles
- Mistrzostw -17
- Pucharów - 15
- Zaliczenie celów - 28
- Liga Polish Slavic (teraz PW)-3 miejsce(cel 12), 3miejsce(cel14), 1 miejsce (cel 9) i Puchar Islandii
- Wymagane łaczenie miejsca 339, zajmowane łącznie 57 przez cały rok
- Meczy 1 326(na teraz), wygranie z nich 1 096, średni wygrałem około 83%
- Grałem w ligach:
*Europa(22): Austria, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Czechy, Dania, Grecja, Hiszpania, Islandia, Izrael(gra), Łotwa, Niemcy, Rosja, San Marino, Słowacja, Szkocja, Szwajcaria(Liechtenstein), Szwecja, Turcja, Ukraina, Walia, Węgry - Afryka(4): Algieria, Egipt, Sudan, Południowa Afryka (RPA)
- Ligi specjalne(3) : Nostalgian League A, Nostalgian League B, Pokémon League (w tych ligach były MP) plus procent Dominacji Świata
- Forum -napisanie 671 postów, reputacja 190, mój profil odwiedzono 199 razy
-
- Ładny Profil
1 Każdy robi takie podsumowanie, osoba która będzie chciała wziąć udział musi zrobić podsumowanie będą mieli na to miesiąc lub 2 czyli Listopad -Grudzień lub Grudzień-Styczeń
plus 1 miesiąc głosowania2 Na podstawie Podsumowań i profili będą przydzielane do poszczególnych kategorii tych co są plus obecnie Odkryć Roku 2017 oraz Każda osoba Dostanie BEZ imiennie(bez nazwy) za wzięcie udziału w konkursie złotej piłki.
3 Do każdej z osób na podstawie podsumowania i profilu- będzie wybieranych 10 osób
osoby przez moderatorów, którym się nie udało dostaną bez imienną Złotą piłkę
Tych 10 szczęśliwców będzie głosowanych przez całe społeczeństwo Polskie OSM głosuję i obowiązek moderatorów grup jest poinformowanie graczy o konkursie i regulaminu.Odkryć Roku 2016 trzeba zrobić nie widzę problemu edytowania (moderatorzy mają taką funkcję) i dodać osoby do tego @kuba-fala @kalka301 @Damiś27 i dodać nominację @FORMOZA do debiutu roku. Jeszcze jakieś propozycję?
Sam pomysł Złotej Piłki jest genialny, ale trzeba wziąć pod uwagę to co inni piszą. Wysłuchać innych i zrozumieć i postawić się na ich miejscu.
-
@Dovco_HandF Myślę że kontrkandydatury znalazłyby się bez problemu @Damiś27 @kalka301 i @FORMOZA zasługują przynajmniej na wyróżnienie.
-
@ToomAnyWays @Damiś27 Za rok panowie, za rok...Posłuchamy głosu ludu z forum i za rok to zmodyfikujemy i wprowadzimy zamiast Debiutu Roku 2017 - Odkrycie Roku 2017 :thumbsup_tone1: A póki co laureatom polecam cieszyć się z tych Złotych Piłek, jakie mają przyznane w tym roku :ok_hand_tone1:. W przyszłym tygodniu pojawią się już pierwsze graficzne opracowania Złotych Piłek .
-
@Dovco_HandF Ja proponuję zostawić debiut roku i do tego Odkrycie Roku. Przypominam ja i @kalka301 @FORMOZA nie mamy już szans w tych kategoriach. Czy można prosić o samo złotą piłkę z napisem 2016 i złota piłka OSM.pl
-
@ToomAnyWays said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Dovco_HandF Myślę że kontrkandydatury znalazłyby się bez problemu @Damiś27 @kalka301 i @FORMOZA zasługują przynajmniej na wyróżnienie.
Przecież maloba zrobi Plebiscyt dla twojej grupy i na pewno oni zostaną w nim uwzględnieni. ile razy mam jeszcze powtórzyć, że w tej edycji żadnych zmian nie będzie? I jedynie możemy dyskutować o zmianach na przyszły rok? Piszcie do Łukasza Kowalskiego. On swoje Złote Piłki OSM.pl 2016 wręczy na koniec Plebiscytu od siebie czyli od Community Manager_PL. Piszcie do niego po kilka razy dziennie to jest nadzieja, że dla świętego spokoju da wam te Złote Piłki.
-
@kalka301 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro
Oj ty niegrzeczny jestes widze xd . Ale żeby od razu Ronaldo i to na ( no wiemy sami na kuli) . Jakbys inne zdjecie dał to bym sie zastanowiłŻe niby ja jestem niegrzeczny ? Przecież chciałem dobrze Chciałem żeby każdy niedoceniony i niedowartościowany dostał swoją złotą piłkę :first_place: