Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@kalka301 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro
Ja tam bym nie chciał takiego zdjecia . Ale nie chce sie kłócić więć napisałem "dobrze"Nie chcesz , to nie. Człowiek się stara ,zamieszcza bezinteresownie ( i bezpłatnie ) zdjęcie Złotej Piłki żeby każdy niedowartościowany mógł zamieścić na swoim profilu , a tu proszę , nie podoba się. Niewdzięczność ludzka nie zna granic
-
@Dovco_HandF Wyraziłem tyko swoje zdanie.
-
@kuba-fala Pamiętam,że jak prowadziłeś Dolcan czy też Swindon grałeś z"ogórkami".
Nie zasłużyłeś na tytuł debiutanta roku.A,że awansowałeś do finału MP?Tam pokazałeś klasę.Zresztą podobnie będzie w Husarii Cup:)Jest wielu lepszych pierwszoroczniaków od Ciebie,jednak wyboru dokonało jury ze staffu,więc jedynie pozostaje uszanować tę decyzję.Tyle,moje zdanie. -
@huzar-shakir said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@kuba-fala Pamiętam,że jak prowadziłeś Dolcan czy też Swindon grałeś z"ogórkami".
Nie zasłużyłeś na tytuł debiutanta roku.A,że awansowałeś do finału MP?Tam pokazałeś klasę.Zresztą podobnie będzie w Husarii Cup:)Jest wielu lepszych pierwszoroczniaków od Ciebie,jednak wyboru dokonało jury ze staffu,więc jedynie pozostaje uszanować tę decyzję.Tyle,moje zdanie.ja bym nie umiał się przyczynić do takiej decyzji chyba..byku fajnie grał,też finalista mp..chociaż kuba też fajnie się dotarł w tym roku:-) Gratulacje,mniejsza o większość:-) chociaż byka to już raczej nie można do rookie zaliczyć:-)
-
@Sochaczew86
Dzięki Grzesiu, od Ciebie zawsze można liczyć na miłe słówko -
Witam, czekam od was na propozycję kto was zaskoczył pozytywnie w roku 2016.
-
Osoby nominowane co będą prawdopodobnie to @Byku-Duma-Warmii @kalka301 @FORMOZA @Damiś27. Nie wiem co zrobić z @kuba-fala bo już wygrał nagrodę i nw czy to dobry pomysł nominować go do podobnej rzeczy
-
@Damiś27 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
Osoby nominowane co będą prawdopodobnie to @Byku-Duma-Warmii @kalka301 @FORMOZA @Damiś27. Nie wiem co zrobić z @kuba-fala bo już wygrał nagrodę i nw czy to dobry pomysł nominować go do podobnej rzeczy
co dwie nagrody, to nie jedna