Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@Dovco_HandF Ja proponuję zostawić debiut roku i do tego Odkrycie Roku. Przypominam ja i @kalka301 @FORMOZA nie mamy już szans w tych kategoriach. Czy można prosić o samo złotą piłkę z napisem 2016 i złota piłka OSM.pl
-
@ToomAnyWays said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Dovco_HandF Myślę że kontrkandydatury znalazłyby się bez problemu @Damiś27 @kalka301 i @FORMOZA zasługują przynajmniej na wyróżnienie.
Przecież maloba zrobi Plebiscyt dla twojej grupy i na pewno oni zostaną w nim uwzględnieni. ile razy mam jeszcze powtórzyć, że w tej edycji żadnych zmian nie będzie? I jedynie możemy dyskutować o zmianach na przyszły rok? Piszcie do Łukasza Kowalskiego. On swoje Złote Piłki OSM.pl 2016 wręczy na koniec Plebiscytu od siebie czyli od Community Manager_PL. Piszcie do niego po kilka razy dziennie to jest nadzieja, że dla świętego spokoju da wam te Złote Piłki.
-
@kalka301 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro
Oj ty niegrzeczny jestes widze xd . Ale żeby od razu Ronaldo i to na ( no wiemy sami na kuli) . Jakbys inne zdjecie dał to bym sie zastanowiłŻe niby ja jestem niegrzeczny ? Przecież chciałem dobrze Chciałem żeby każdy niedoceniony i niedowartościowany dostał swoją złotą piłkę :first_place:
-
@kalka301 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro
Ja tam bym nie chciał takiego zdjecia . Ale nie chce sie kłócić więć napisałem "dobrze"Nie chcesz , to nie. Człowiek się stara ,zamieszcza bezinteresownie ( i bezpłatnie ) zdjęcie Złotej Piłki żeby każdy niedowartościowany mógł zamieścić na swoim profilu , a tu proszę , nie podoba się. Niewdzięczność ludzka nie zna granic
-
@Dovco_HandF Wyraziłem tyko swoje zdanie.
-
@kuba-fala Pamiętam,że jak prowadziłeś Dolcan czy też Swindon grałeś z"ogórkami".
Nie zasłużyłeś na tytuł debiutanta roku.A,że awansowałeś do finału MP?Tam pokazałeś klasę.Zresztą podobnie będzie w Husarii Cup:)Jest wielu lepszych pierwszoroczniaków od Ciebie,jednak wyboru dokonało jury ze staffu,więc jedynie pozostaje uszanować tę decyzję.Tyle,moje zdanie. -
@huzar-shakir said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@kuba-fala Pamiętam,że jak prowadziłeś Dolcan czy też Swindon grałeś z"ogórkami".
Nie zasłużyłeś na tytuł debiutanta roku.A,że awansowałeś do finału MP?Tam pokazałeś klasę.Zresztą podobnie będzie w Husarii Cup:)Jest wielu lepszych pierwszoroczniaków od Ciebie,jednak wyboru dokonało jury ze staffu,więc jedynie pozostaje uszanować tę decyzję.Tyle,moje zdanie.ja bym nie umiał się przyczynić do takiej decyzji chyba..byku fajnie grał,też finalista mp..chociaż kuba też fajnie się dotarł w tym roku:-) Gratulacje,mniejsza o większość:-) chociaż byka to już raczej nie można do rookie zaliczyć:-)