Złote Piłki OSM.pl 2016
-
@Cezarro myślisz, że ja np specjalnie sobie nabijałem i inni też? Nie wydaje Ci się dziwne co napisałeś? Kłótnie to zły sposób na tego typu komentarze na forum. Nie zwalaj winy na moderatorów oni po to są aby pilnować porządku na forum
-
@Dovco_HandF said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Rusewicz W tej edycji chcemy zwrócić uwagę na profile na nowym forum. Nie znaczy to, że w przyszłym roku nie będziemy oceniać obu :thumbsup_tone1:.
Mój nowy profil raczej nie ma szans na zwycięstwo
-
@Damiś27 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro myślisz, że ja np specjalnie sobie nabijałem i inni też? Nie wydaje Ci się dziwne co napisałeś? Kłótnie to zły sposób na tego typu komentarze na forum. Nie zwalaj winy na moderatorów oni po to są aby pilnować porządku na forum
Oczywiście w większości nagrodzone są osoby które w pełni zasłużyły sobie na tą nagrodę ( za aktywność na forum ) ,gdyż ich obecność na forum wnosiła coś pożytecznego bądź pomocnego dla ogółu forumowiczów. Proporcje wynoszą tutaj 8-2 , czyli 8 osób zasłużyło sobie na nagrodę ,natomiast 2 osoby to zwykli spamerzy. Taka jest moja opinia, czy to się komuś podoba, czy nie.
forumowiczów. -
@Cezarro Zgadzam się jak dla mnie też są w niektórych kategoriach inni lub więcej graczy. Oczywiście w każdym powinna być wybór i głosowanie Ale cóż zrobić, ile ludzi tyle rożnych zdań, tyle komentarzy
Np. Mi brakuję @FORMOZA za Złota Piłka OSM.pl 2016 za debiut Roku i może jeszcze kogoś mam kilku jeszcze myślę że spokojnie by się znalazły osoby na to żeby być nominowanym. -
Tak jak mówiłem warto by było i bardziej prestiżowe dla nas by było "Odkryciem 2016" w OSM niż np. Złota Piłka OSM.pl 2016 za światową osobowość roku w OSM: gdzie "znam"(dobrze kojarzę i pisałem) tylko jednego gracza, a większość pewnie żadnego i jak mają głosować?
-
@ToomAnyWays Ja nie mieszczę się .... Powinno być głosowanie na "Odkryciem 2016" w OSM
powinni być tam głównie finaliści co nie byli znani, a dobrze się zaprezentowali np. @kalka301, @kuba-fala może i ja. Powiem szczerze sama nominacja to już wyróżnienie dla każdego i nagroda za ciężką pracę -
@Damiś27 said in Złote Piłki OSM.pl 2016:
@Cezarro Zgadzam się jak dla mnie też są w niektórych kategoriach inni lub więcej graczy. Oczywiście w każdym powinna być wybór i głosowanie Ale cóż zrobić, ile ludzi tyle rożnych zdań, tyle komentarzy
Np. Mi brakuję @FORMOZA za Złota Piłka OSM.pl 2016 za debiut Roku i może jeszcze kogoś mam kilku jeszcze myślę że spokojnie by się znalazły osoby na to żeby być nominowanym.Akurat kuba-fala o wiele bardziej zasłużył na nominację za debiut roku niż FORMOZA.