Zapraszam do ligi...
-
6 drużyn wolnych, start za 3 dni i 55 min
-
zapraszam na 1 sezon suchy998 Cup zagramy w Peru
-
Zapraszamy do Ligi Grupowej Polish Legends
Startujemy dzisiaj ok 23:30. Jeśli uczestnictwo w fakich turniejach jak MPP lub Kornelia: narodziny, to dla Ciebie za mała dawka lig bez transferów, to świetnie się składa, ponieważ zagramy w lidze Pokemon Mamy miejsca wolne, serdecznie zapraszamy-
Liga: Pokemon;
-
Bez okresu przygotowawczego (pierwsza symulacja jutro)
-
-
Z ciekawości dołączyłem do Elita Europy, 8 grup po 4 zespoły. Taka podróba Ligi Mistrzów
6 meczy a później ewentualnie chyba się przechodzi dalej, jak ktoś chce spróbować to zapraszam. Najlepsze teamy wolne: Barcelona, Juve, Athletico, itp. Są transfery, start 12 czerwca. -
@didierluk dzięki za info zobaczymy z czym to się je , wygląda ciekawie
-
Zapraszam do włoskiej Serie A:
Jazda bez trzymanki! Wszyskie opcje włączone.
Dzień przygotowawczy: 1. -
Liga Malezja
3 dni do startu
7 miejsc ciagle wolnych
ZAPRASZAM -
@didierluk said in Zapraszam do ligi...:
Z ciekawości dołączyłem do Elita Europy, 8 grup po 4 zespoły. Taka podróba Ligi Mistrzów
6 meczy a później ewentualnie chyba się przechodzi dalej, jak ktoś chce spróbować to zapraszam. Najlepsze teamy wolne: Barcelona, Juve, Athletico, itp. Są transfery, start 12 czerwca.Też zagrałem z ciekawości tą ligę, niestety okazało się że rozgrywki kończą się po fazie grupowej . Trochę szkoda , ale może w przyszłości będzie można rozegrać tą '' Ligę Mistrzów '' do końca ?
-
@bukmacher31 said in Ligi w których gramy:
Stany Zjednoczone Ameryki (USA)
Liga prowadzona przez Masa1994
Moderator
Masa1994
Sezon
2Zapraszam do grania Sezon rusza za 3dni, chetni aplikować do ligi! Bez obozów
-
Liga do zaliczenia osiągnięcia!
Wszystkie opcje włączone
Pozostały wolne 2 zespoły.
Dzień przygotowawczy: 2 -
Drugie podejście do Ligi Mistrzów w OSM. Wygląda na to że teraz po meczach w grupie w razie awansu jednak gra się dalej w fazie pucharowej ale po jednym meczu. Jak ktoś chętny to zapraszam, dużo dobrych drużyn wolnych, sa transfery. Start 31 lipca. @Cezarro
-
Zapraszam do ligi. 4 drużyny wolne.
-
@didierluk w koncu fajna liga , ale jeszcze brakuje meczu rewanzowego w playoffach
-
Liga Chińska kolegi @suchy998 ,jeszcze 4 wolne zespoły do objęcia(za 3 dnii inauguracja):
Liga Amerykańska,7 wolnych drużyn(start jutro)
obsady obu tych lig w miarę mocne,można się pobawić.zainteresowani wbijać
-
@huzar-shakir zapraszam serdecznie na 3 sezon mojej ligi
-
zapraszam do gry w 1 lidze w Polsce
wszystkie opcje na Tak -
Zapraszam do ligi tureckiej, jutro startujemy. Póki co jest 12/18 menadżerów.
-
Dziś planuję założyć ligę grupową AG w polskiej ekstraklasie. Z racji tego że jest nas za mało aby wypełnić ligę zapraszam chętnych do rywalizacji z nami Liga będzie bez zgrupowań i przyspieszaczy aby każdy miał równe szanse. Chętnych proszę o zgłaszanie się do mnie, gwarantuję emocje