Ürün hesaba tanımlanmadı
-
Satın aldığım ürün kredi kartı ekstresinde gözükmesine rağmen hesabıma tanımlanmadı. Birçok satın alma işlemi yapmama rağmen ilk defa sorun yaşadım. Ürünümün hesabıma tanımlanmasını yada ücret iadesini talep ediyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Hesap adı: Mevozzers
-
Boss Coins sipariş problemleri
Boss Coins siparişiyle ilgili bir ödeme problemini raporlamaya gerek varsa lütfen tr.support@onlinesoccermanager.com adresine e-mail gönder.
Göndereceğin e-mailde ekranda gözüken sipariş kodunu (harfler ve rakamlardan oluşan uzun bir yazı) ve aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde vermelisin:
(1) Hesaba giriş adın (oyuna giriş yaparken giriş sayfasındaki üstte bulunan kutucuğa yazdığın isim)
(2) Hangi metodu kullandığın (SMS, Telefon Ödemesi, Paypal, Kredi Kartı)
(3) Hangi pakette Boss Coins aldın
(4) Siparişi vermiş olduğun tarih ve yaklaşık zaman
(5) SMS gönderdiğin ya da ödeme gönderdiğin telefon numarası
(6) Bulunduğun konum (ülke ismi)Bize her şeyi söyleyerek sana yardımcı olmamıza yardım et. Eğer bütün bu bilgileri iletmiyorsan, sana yardım etmek zorlaşacak ve eksik olan bilgileri tamamlayana kadar talebin gecikecektir.
-
@KALKAN-HAMZA said in Ürün hesaba tanımlanmadı:
Boss Coins sipariş problemleri
Boss Coins siparişiyle ilgili bir ödeme problemini raporlamaya gerek varsa lütfen tr.support@onlinesoccermanager.com adresine e-mail gönder.
Göndereceğin e-mailde ekranda gözüken sipariş kodunu (harfler ve rakamlardan oluşan uzun bir yazı) ve aşağıdaki bilgileri eksiksiz bir şekilde vermelisin:
(1) Hesaba giriş adın (oyuna giriş yaparken giriş sayfasındaki üstte bulunan kutucuğa yazdığın isim)
(2) Hangi metodu kullandığın (SMS, Telefon Ödemesi, Paypal, Kredi Kartı)
(3) Hangi pakette Boss Coins aldın
(4) Siparişi vermiş olduğun tarih ve yaklaşık zaman
(5) SMS gönderdiğin ya da ödeme gönderdiğin telefon numarası
(6) Bulunduğun konum (ülke ismi)Bize her şeyi söyleyerek sana yardımcı olmamıza yardım et. Eğer bütün bu bilgileri iletmiyorsan, sana yardım etmek zorlaşacak ve eksik olan bilgileri tamamlayana kadar talebin gecikecektir.
Cevap için teşekkürler.