Yıldızlar Karması Ligi Kuralları
-
Arkadaşlar merhabalar 15 kişilik bir arkadaş grubu kurduğum ingiltere ligini bitirmek üzereyiz ve gelecek sezonda hangi ligi oynayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz.Mümkün olan en eşit şartları yaratmak istediğim için yıldızlar karması ligi yeterince eşit göründü gözüme ama ligi kurduğumda ligin kuralları bana mı sorulacak yine yoksa ligin kendi kuralları var mı? en önemlisi transfer olup olmayacağı bana mı bağlı yine? Çünkü transfer olmazsa yeterince keyif almayacağımızı düşünüyoruz. Net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
-
@yeşilkorsan Yıldızlar karması liginde transfer kapalıdır
-
@ahmettrg said in Yıldızlar Karması Ligi Kuralları:
Özel Liglerin hepsinde transfer kapalıdır (Önerim:Dengeli ve transferli bir lig için 2.ligleri deneyebilirsiniz İsviçre Hollanda İsveç Gibi) -
Özel Liglerin hepsinde transfer kapalıdır (Önerim:Dengeli ve transferli bir lig için 2.ligleri deneyebilirsiniz İsviçre Hollanda İsveç Gibi)Birçoğunda kapalı bulunuyor kapalı olmayanlarda var
-
Cevap için teşekkürler.
@yeşilkorsan said in Yıldızlar Karması Ligi Kuralları:
Arkadaşlar merhabalar 15 kişilik bir arkadaş grubu kurduğum ingiltere ligini bitirmek üzereyiz ve gelecek sezonda hangi ligi oynayacağımıza karar vermeye çalışıyoruz.Mümkün olan en eşit şartları yaratmak istediğim için yıldızlar karması ligi yeterince eşit göründü gözüme ama ligi kurduğumda ligin kuralları bana mı sorulacak yine yoksa ligin kendi kuralları var mı? en önemlisi transfer olup olmayacağı bana mı bağlı yine? Çünkü transfer olmazsa yeterince keyif almayacağımızı düşünüyoruz. Net bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Ligin kurallarını yine siz belirleyeceksiniz. Kupa, Antrenman Kampı, Gizli Antrenman, Kulüp Fonu ücreti, Sezon öncesi, Zamanlayıcı ayarlarını yapabiliyorsunuz. Ancak Yıldızlar Karması Ligine özel olarak transfer kapalıdır.