Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa C
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa D
-
PPG 2020 - 2 RUNDA - Grupa G
-
PPG 2020 - 2 RUNDA - Grupa C
-
-
PPG 2020 - 2 RUNDA - Grupa F
Puchar
Tabela
-
PPG 2020 - 2 Runda - Grupa D - Puchar
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa G
Dziś rozegraliśmy ćwierćfinały pucharu. Aby roztrzygnąć jeden z nich potrzebne były rzuty karne.
-
@Dino-Ligenza oddałem mecz, także przepraszam za brak rywalizacji, troszkę na poprawinach dałem czadu, i w afekcie brak wyjściowej 11, formacja 3232 pod sówki 451 z strzałami z kazdej chyba całkiem spoko że tylko 0:4
-
@Seba191995 Spoko, każdy wie jak poprawiny wpływają na naszą percepcje... Wracaj do żyw i dziś walcz!
-
zobaczcie jak to się odbywa w crew cup world edition tam nie ma żadnych wrzucanych tabelek jak to się zmienia w lidze codziennie jakie są wyniki tylko raz na jakiś czas w wynik tabeli grupowej. I tutaj też chcemy wiedzieć jaka grupa jest na czele.
-
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa F
-
PPG 2020 - Runda 2 - GRUPA G
Tutaj @daroo933 poruszył bardzo ważny i istotny temat i generalnie według mnie ma rację. Z tym że ja rozumiem że zrobienie tabelki częściej jest czasochłonne A każdy ma też swoje prywatne życie i inne sprawy nie tylko OSM. Dlatego proponuje kompromis i apeluje do wszystkich moderatorów lig żeby mniej więcej starali się codziennie publikować wyniki. To zdecydowanie ułatwi sprawę A też widzę że nie wszyscy moderatorzy wstawiają wyniki i tabele ligi. A podsumowanie to najlepiej po połowie sezonu. @daroo933 przygotowanie takiej tabelki podejrzewam że jest bardzo czasochłonne dlatego nie można wszystkiego naraz chcieć i tak już dużo organizatorzy mają na głowie. Myślę jednak że moja propozycja jest chyba do zaakceptowania dla wszystkich i chyba nie taka znowu czasochłonna
Pozdrawiam cieplutko -
Ja tam wprawdzie moderatorem nie jestem ale wyniki grupy I mogę wrzucić .
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa A
-
@Janex123 said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
PPG 2020 - Runda 2 - GRUPA G
Tutaj @daroo933 poruszył bardzo ważny i istotny temat i generalnie według mnie ma rację. Z tym że ja rozumiem że zrobienie tabelki częściej jest czasochłonne A każdy ma też swoje prywatne życie i inne sprawy nie tylko OSM. Dlatego proponuje kompromis i apeluje do wszystkich moderatorów lig żeby mniej więcej starali się codziennie publikować wyniki. To zdecydowanie ułatwi sprawę A też widzę że nie wszyscy moderatorzy wstawiają wyniki i tabele ligi. A podsumowanie to najlepiej po połowie sezonu. @daroo933 przygotowanie takiej tabelki podejrzewam że jest bardzo czasochłonne dlatego nie można wszystkiego naraz chcieć i tak już dużo organizatorzy mają na głowie. Myślę jednak że moja propozycja jest chyba do zaakceptowania dla wszystkich i chyba nie taka znowu czasochłonna
Pozdrawiam cieplutkoKolego kochany to @sniki26 poruszył temat nie ja. Cieszę się, że o mnie tak myślisz