Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
@Mati-Colchoner szkoda jak dla mnie tych 4 dni przygotowawczych przy takich pakach
-
@Seba191995 Seba, przezorny zawsze ubezpieczony Napewno maksymalnie wykorzystasz te 4 dni na rozw贸j graczy
-
@Mati-Colchoner jak ka偶dy i zaczniemy i tak od tego samego poziomu , dla mnie nie ma r贸偶nicy. R贸偶nica jest w po艂owie ligi, ci co dadz膮 na towarzyskie sporo coinsow i b臋d膮 trzyma膰 budzik i trenowa膰 co 8 godz wtedy bdz wida膰 r贸偶nic臋. W 4 dni nie b臋dzie 偶adnej.
-
Grupa B ruszy艂a
-
@Didierluk moderatorzy troch臋 藕le wpisali jego nick, wyszukaj Hardkorkrokodajl
-
Liga C za艂o偶ona. Zaproszenia wys艂ane.
@Biker294 @Brosz11_1 @daroo933 @DonPalbo @dpiotrowski218 @DYZIO_STW @OnlyDybi @Patrickxv7 @PAWEL-NOWAK @tomasz-bulak @waclawczyk -
@ToomAnyWays said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
Liga C za艂o偶ona. Zaproszenia wys艂ane.
@Biker294 @Brosz11_1 @daroo933 @DonPalbo @dpiotrowski218 @DYZIO_STW @OnlyDybi @Patrickxv7 @PAWEL-NOWAK @tomasz-bulak @waclawczykPrzyjmij do ligi bo jest prywatna, czekam
-
@Didierluk czemu mnie zaprosi艂e艣?
Zapraszajcie tak dalej to na pewno nie b臋dzie pomy艂ek. -
@Seba191995 Nie zaprasza艂em, to wygl膮da jakby艣 Ty wys艂a艂 zg艂oszenie do ligi
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa D Liga D zg艂asza swoj膮 gotowo艣膰! Powodzenia!
-
Grupa A za艂o偶ona. Zaproszenia rozes艂ane. Powodzenia !
@Vidzi_ @Ochowiak @kordianek98 @FORMOZA @Krazo1tv @艁ukasz0102 @12345u8o9
@huzar-shakir @krystian16061994 @kimiraj123 @Bartishio_V8 -
Panowie,
zaraz zak艂adam lig臋;-)
Prosz臋 si臋 przygotowa膰...;-) -
U nas w sk艂adzie b臋dzie zmiana za @websterspl zagra @Dooshek. @konix1982 wy艣lij mu zapro do ligi
-
@Didierluk heh bo wszed艂em w zaproszenie i automatyczni mi wniosek poszed艂 , co艣 jest nie tak z tym systemem du偶o ch艂opak贸w od nas ma niby zapa do innej ligi PPG, ale po wej艣ciu rb wniosek, tak jakby kto艣 z ligi ci臋 do do艂膮czy艂 zaprosi艂.