Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020)
-
@Didierluk heh bo wszedłem w zaproszenie i automatyczni mi wniosek poszedł , coś jest nie tak z tym systemem dużo chłopaków od nas ma niby zapa do innej ligi PPG, ale po wejściu rb wniosek, tak jakby ktoś z ligi cię do dołączył zaprosił.
-
Grupa H utworzona, zaproszenia wysłane. Powodzenia
-
@Dovco_HandF @mihau1878 czy jest mozliwosc usuniecia mnie z tej pustej ligi szybciej niz po 4 dniach przygotowawczych?
-
Liga wygląda mega, aż przyjemnie będzie rywalizować z takimi drużynami i legendami w składzie
Korzystając z okazji, pozwolę zapytać bo nurtuje mnie jedna kwestia, czy w tego typu ligach przysłowiowa "6 z jednego kraju" tzw. bonus narodowościowy jest włączony?
-
I ruszyła grupa G. Zaproszenia wysłane do wszytskich. Niektórzy już się niecierpliwili ale jak pisałem zawsze wyrabiam się w czasie .
@mordaf @ShakiBoy @Majkelowich @Babaduk-Sarri @SilentAssassinPL @Adekiusz @RobinVanPersie3769 @Domikop @Daxidoo @karolgadziejewski @stepshabo POWODZENIA Panowie, życzę dobrej zabawy. Niech wygra najlepszy . Post udostępniam o 23:02 Ale liga wystartowała wcześniej przed 23 tylko długo zeszło mi na pisaniu -
@Wojtyn84 said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
@Dovco_HandF @mihau1878 czy jest mozliwosc usuniecia mnie z tej pustej ligi szybciej niz po 4 dniach przygotowawczych?
Nie ma. Dopiero po pierwszej kolejce możesz złożyć rezygnację w Zarządzie klubu.
-
@Fajresss said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
czy w tego typu ligach przysłowiowa "6 z jednego kraju" tzw. bonus narodowościowy jest włączony?
We wszystkich ligach TO obowiązuje bez wyjątku.
-
@Dovco_HandF OK rozumiem. Dzięki za info. Jako, że jesteś COMMUNITY MANAGER PL to proszę zgłoś to gdzie trzeba bo jest to błąd gry. Skoro ja tak miałem, @Magic-89 też potwierdza to coś z tym trzeba zrobić. Przez ten błąd jestem dzień w plecy i mam zablokowany slot na 5 dni. Skoro równocześnie wziąłem jakiś zespół to powinno mnie wywalić a nie, że wyskoczył error i przydzieliło mnie z automatu do innej ligi. Z góry dzięki
-
@Dovco_HandF said in Puchar Polski Grup 2020 - Dyskusja (PPG 2020):
Nie ma. Dopiero po pierwszej kolejce możesz złożyć rezygnację w Zarządzie klubu.
Co w sytuacji gdy @Wojtyn84 nie miał by dziś wolnego slotu? Nie z jego winy tylko przez błąd gry jest dzień w plecy w sytuacji gdyby nie miał tego slotu teoretycznie mógłby dopiero dołączyć po całym okresie przygotowawczym i byłby już sporo w plecy a na tym etapie to spora strata. Dla mnie kuriozalna sytuacja i moderatorzy powinni mieć możliwość usunięcia takich graczy z ligi
-
@daroo933 Moja grupa AMP miała wystartować kilka dni temu w CCWE. Ale Moderator Ligi pomylił się przy zakładaniu ligi i co? I 19 menadżerów musiało czekać aż minie okres przygotowawczy, żeby znowu założył ligę. Nie dało się go usunąć z ligi. Przypadki @Wojtyn84 i @Magic-89 nie są odosobnione w świecie OSM, admini wiedzą o tych błędach, próbują je usunąc i kiedys je usuną, ale poki co nic nie możemy zrobić ponadto, co napisałem.
-
Przez ten błąd jestem dzień w plecy i mam zablokowany slot na 5 dni. Skoro równocześnie wziąłem jakiś zespół to powinno mnie wywalić a nie, że wyskoczył error i przydzieliło mnie z automatu do innej ligi. Z góry dzięki
@mihau1878 zgłoś proszę błąd z ligą kolegi z grupy
-
W grupie C brakuje @brosz11_1 z pro poland team, a widzę, że ma wszystkie konta zajęte. Pisałem do niego, ale nie odpowiedział jeszcze.
-
W grupie F brak gracza bobbison 3 z grupy Mistrzowie. Ostatnio zalogowany 2.08. Napisałem do niego, a także do szefa jego grupy.
-
@ToomAnyWays no to chyba pro Poland team musi szukać zmiany
-
@ToomAnyWays czyżby strajk?
-
PPG 2020 - Runda 2 - Grupa D