Hakem ve kart sorunu
-
Oyunda hakemin sertlik derecesi en yukarıdaydı yani kıpkırmızıydı. Rakibim agresif ben ise normal sertlikte maça çıktım ve ben direkt kırmızı kart ile maçı 10 kişi tamamlerken rakibimden hiçbir oyuncu kırmızı kart görmedi. Bunun mantıklı bir açıklaması var mı ?
-
Son anda agresiflikten çekmiş olabilir reis. Bugün adam maç esnasında kamp attı 3-1 yendi oyuncu puanları düşük takım nasıl 3 gol attı anlamadım ama yine de finaldeyim.
-
@sergeibunbun merhaba, tabii ki var. Çok agresif oynayan kesinlikle kırmızı kart görecek ve dikkatli oynayan kesinlikle kart yemeyecek diye bir şey söz konusu değil. Aynı üstün oynayan takımın maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmayacağı gibi. Evet üstün oynayan büyük bir ihtimalle maçı kazanır fakat bazen şans veya başka etkenler devreye girer ve kötü oynayan takım kazanır.
Velhasıl ; siz sertlik derecesini düşürdüğünüzde sadece kart görme ihtimaliniz azalır, yalnız daha sert oynayan kart görecek diye bir şey yoktur. -
Küçük takımların büyük takımları yenmesi sanal ortamda mümkün değil. O zaman oyuncu güçlerinin, taktiklerin ne anlamı kalıyor ki? 20 maç geçmiş aradan menajeri alınmayan takımın formu ve moralleri düşük ve beni yenme olasılığı var öyle mi? Komik olmayalım lütfen.
-
@Engin-Ü , @saitsait60 said in Hakem ve kart sorunu:
@sergeibunbun merhaba, tabii ki var. Çok agresif oynayan kesinlikle kırmızı kart görecek ve dikkatli oynayan kesinlikle kart yemeyecek diye bir şey söz konusu değil. Aynı üstün oynayan takımın maçtan kesinlikle galibiyetle ayrılmayacağı gibi. Evet üstün oynayan büyük bir ihtimalle maçı kazanır fakat bazen şans veya başka etkenler devreye girer ve kötü oynayan takım kazanır.
Velhasıl ; siz sertlik derecesini düşürdüğünüzde sadece kart görme ihtimaliniz azalır, yalnız daha sert oynayan kart görecek diye bir şey yoktur.Cevaplar için teşekkürler.