-
Oyunda ciddi bir aktif menajer problemi var. Bir hesap açıp bir daha girmeyen kullanıcı sayısı çok fazla. Ana hesabımda da 2. hesabımda da ligi tek başıma oynuyorum. Ligi sürklase ettim ama böyle hiçbir keyfi olmuyor. Bir çözüm bulunması şart.
-
Aynı anda 2 hesap kullanmak kural dışıdır.OSM kurallar 2.kural.
Şuan içinde olduğunuz 2 ligede baktım hepsinde en az 7 8 menejer mevcut.Dediğiniz gibi aktiflik sıkıntısını ilk kez duyuyorum , oynadığım süre zarfında hiç bir ligte tek oynamadım . -
2 hesap derken alt hesapta oynadığım ligden bahsediyorum. 7-8 menajer var ama hiçbir aktif değil. Aktif olmadıktan sonra yok hükmünde zaten. Oyundaki aktiflik durumlarını görebilirsin buradan. https://hizliresim.com/yB5nQr
-
@Ram_94 Hocam bir dahakine daha şüpheye mal olamayacak şekilde yazarsanız daha iyi olur tabi ben de anlamamış olabilirim üzgünüm
.Eğer çok aktif olan lig istiyorsanız bu başlıktan lige alım başlığı gönderilen davetleri takip edebilirsiniz.
-
@TezcanReis55 said in Ligi Tek Başına Oynamak:
@Ram_94 Hocam bir dahakine daha şüpheye mal olamayacak şekilde yazarsanız daha iyi olur tabi ben de anlamamış olabilirim üzgünüm
.Eğer çok aktif olan lig istiyorsanız bu başlıktan lige alım başlığı gönderilen davetleri takip edebilirsiniz.
Sizde katıldığınız liglere menajer davet edebilirsiniz.
Cevap için teşekkürler.