BIKTIM ARTIK YETER
-
Arkadaşlar ligimde arsenal menejerı hile yapıyor 2 kez sıkayet ettım hıle yok dedı osm yönetimi çıldırdım eskiden böyle değildi şimdi burası sıkayet yeri değil yazıcaksınız ya şikayet yerıne yazıncada kimse bakmıyor ! alın buda kanıtları
hayır adam utanmadan her hafta bi fake hesap açıp devam ettırıyo yeter artık napmam lazım yardımcı olurmusunuz
-
@58onur-58 said in BIKTIM ARTIK YETER:
Arkadaşlar ligimde arsenal menejerı hile yapıyor 2 kez sıkayet ettım hıle yok dedı osm yönetimi çıldırdım eskiden böyle değildi şimdi burası sıkayet yeri değil yazıcaksınız ya şikayet yerıne yazıncada kimse bakmıyor ! alın buda kanıtlarıanmadan her hafta bi fake hesap açıp devam ettırıyo yeter artık napmam lazım yardımcı olurmusunuz
Merhaba,
Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın, bazen onay mailleri gereksiz veya spam klasörlerine düşebiliyor. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.
Göndereceğiniz kanıtların linkini raporun içine ekleyebilirsiniz. Forumda hile bildirimi kurallara aykırıdır.
İyi oyunlar.