İRANLI HİLECİ GRUBUNA DENK GELDİM LÜTFEN YARDIM EDİN!!!!!
-
***Merhaba. İngiltere ikinci liginden wigan takımını aldım . Lige ekibimden bir arkadaşla girmiştik. Oda reading takımını aldı. Ligde iranlı menajerler tarafından hile yapıldığından eminim ama raporladığım halde hile bulunamadı . Aldığım ekran görüntüleriyle anlatacağım lütfen yardım edin .
Atacağım resimlerde takımların benle ve şampiyon yapmak istedikleri Luton Town ile oynadıkları maçların ekran görüntüleri ayrıca takımların kadroları var. İyi bakılırsa hile yapıldığı çok net belli oluyor.Bu Ekran Görüntüsüde Adamın Bana Yazdıkları
Şimdi soruyorum bu adam hile değil mi? Eğer hileyse raporlama sisteminiz doğru çalışmıyor mu ? Neden bu adam perma ban yemedi ? Eğer yok bu adamlar hile değil diyorsanız ben bunun alasını yaparım . LÜTFEN YARDIM EDİN ŞU ADAMLARIN HİLE İLE 10 BİNE KASMASINA İZİN VERMEYİN .***
-
@oyavuz10 Merhaba,
Hile yaptığını düşündüğünüz kişinin profiline girerek “hileyi rapor et” kısmından rapor edebilirsiniz. Raporunuzu e-mailinizden onaylamayı unutmayın, bazen onay mailleri gereksiz veya spam klasörlerine düşebiliyor. Raporlara yoğunluğa bağlı olarak değişebilmekle beraber ortalama 72 saat içerisinde bakılmaktadır, bu süre zarfında lütfen sabırlı olunuz.
Göndereceğiniz kanıtların linkini raporun içine ekleyebilirsiniz. Bunun için resimleri kırpmadan bir upload sitesine yükleyin ve linkini raporun içine koyun.
İyi oyunlar.