MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@huzar-shakir said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro A Ty kim jesteś żeby podważać to co napisałem.Ty masz swoją prawdę i bądź w nie utwierdzony.A ja swoją i gitara gra.
Jak to kim jestem ? Jestem twoim Panem i Władcą , nie zapominaj o tym !
-
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro ja sądzę,że jednak nie do końca.Nikt z grupy PE nie podłoży się staff polskiego osm i lidera kadry.Wiem,bo byłem w tej grupie kilka miesięcy i niema zlituj się.Każdy z orzełków nawet miedzy sobą ciśnie na max.Może nie zadowoli Cię ta odpowiedź,ale tak jest.
Kolego popatrz sobie na składy jak gra np Dovco z kolegami z grupy kto stoi na BR i innych zawodników to są rezerwy przynajmniej na newralgicznych pozycjach tak aby inni gracze odetchneli to przypadek twoim zdaniem a to z 32 kolejki to powiem szczerze mega przypadek nagle trzeba wystawić słabego Br i napadziora oraz w pomocy i obronie po kilku najsłabszych zawodników ,przecież jak wiesz jaki mecz cię czeka to robisz wszystko aby zagrać optymalnym składem ,też przypadek,za dużo moim zdaniem przypadków
-
@sniki26 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro ja sądzę,że jednak nie do końca.Nikt z grupy PE nie podłoży się staff polskiego osm i lidera kadry.Wiem,bo byłem w tej grupie kilka miesięcy i niema zlituj się.Każdy z orzełków nawet miedzy sobą ciśnie na max.Może nie zadowoli Cię ta odpowiedź,ale tak jest.
Kolego popatrz sobie na składy jak gra np Dovco z kolegami z grupy kto stoi na BR i innych zawodników to są rezerwy przynajmniej na newralgicznych pozycjach tak aby inni gracze odetchneli to przypadek twoim zdaniem a to z 32 kolejki to powiem szczerze mega przypadek nagle trzeba wystawić słabego Br i napadziora oraz w pomocy i obronie po kilku najsłabszych zawodników ,przecież jak wiesz jaki mecz cię czeka to robisz wszystko aby zagrać optymalnym składem ,też przypadek,za dużo moim zdaniem przypadków
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Jeżeli ktoś zauważy, że w jakimś meczu ktoś gra stylem ostrożnym przeciwko idź na całość albo agresywnie lub wystawia do gry najsłabszych zawodników przeciwko najmocniejszym - proszę natychmiast zrobić screena takiej sytuacji i opublikować tu na forum. Nie chcemy nikogo zbanować, czy zamknąć konto, ale zdajemy sobie sprawę, że jesteśmy tylko ludźmi i różne pomysły komuś mogą chodzić po głowie, aby pomóc koledze w zajęciu jak najlepszego miejsca na koniec rozgrywek. Tu nie chodzi o to, żeby Organizatorzy cały dzień siedzieli nad meczami i analizowali: kto jak zagrał. Niech każdy z was będzie obserwatorem i sędzią piłkarskim w tym finale, aby wszelkie możliwości przekrętów i cwaniactwa zdusić w zarodku, zamordować zanim dojdzie do zdarzenia.
Lepiej przegrać z honorem, niż wygrać bez honoru!
-
Panowie zachowujecie się jak dzieci (sam też tak głupio raz zachowałem, ale człowiek uczy się na błędach)... Najlepiej szukać sobie wymówek dlaczego słabo wam idzie... Powiem szczerze jestem w PE od krótko, czyli można powiedzieć byłem 100 razy dłużej w PSG(teraz PW). Jak by była jakaś zmowa byłbym 1 który, by o tym powiedział. Teraz tak od serca powiem tak to są pierwsze Mistrzostwa Polski w których ja jestem. Nikt na mnie nie stawiał, dziś jestem w finale walczę o zaliczenie celu w finale. Założę się, że dla wielu z nas to już sukces bycia w finale. Powiem tak w 1 i 2 rundzie jakoś mi szło. W finale jest 100 razy trudniej, byłem na 12 czy 13 miejscu po zmieniałem taktyki i odrobiłem stratę i dalej walczę. Mi osobiście miło było zagrać z wieloma dobrymi osobami i jeszcze się rozwinąć. Pamiętajcie każdemu może nie iść, a porażka to nie przegrana tylko motywacja, żeby być lepszym.
Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, albo ma jakieś problem. Zapraszam do pisania wiadomości miedzy sobą -
To uważasz że to przypadek jak ustawił skład DOVCO na mecz z Łukaszem ,,możesz to sam sobie zobaczyć kto u kogo grał i zobacz tez czy w 2 meczech DOVCO z Kloskiem obaj nie dali przypadkiem odpocząć najlepszym ,nagle i tu i tu rezerwowy BR i reszta,wiem przypadek ,ok ale to są moje spostrzeżenia też przypadkiem dziś to zobaczyłem,to tyle z mojej strony ,jutro poznamy Mistrza Polski.
-
@Damiś27 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Panowie zachowujecie się jak dzieci (sam też tak głupio raz zachowałem, ale człowiek uczy się na błędach)... Najlepiej szukać sobie wymówek dlaczego słabo wam idzie... Powiem szczerze jestem w PE od krótko, czyli można powiedzieć byłem 100 razy dłużej w PSG(teraz PW). Jak by była jakaś zmowa byłbym 1 który, by o tym powiedział. Teraz tak od serca powiem tak to są pierwsze Mistrzostwa Polski w których ja jestem. Nikt na mnie nie stawiał, dziś jestem w finale walczę o zaliczenie celu w finale. Założę się, że dla wielu z nas to już sukces bycia w finale. Powiem tak w 1 i 2 rundzie jakoś mi szło. W finale jest 100 razy trudniej, byłem na 12 czy 13 miejscu po zmieniałem taktyki i odrobiłem stratę i dalej walczę. Mi osobiście miło było zagrać z wieloma dobrymi osobami i jeszcze się rozwinąć. Pamiętajcie każdemu może nie iść, a porażka to nie przegrana tylko motywacja, żeby być lepszym.
Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza, albo ma jakieś problem. Zapraszam do pisania wiadomości miedzy sobą
Sam chyba masz problem ,bo jesteś naiwny jak dziecko i nie widzisz co jest grane. I nie zabieraj głosu jak się nikt Ciebie nie pyta o zdanie ,bo to bardzo niekulturalnie.