MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Od pierwszej kolejki zamykam a tu patrząc po tabeli to mam szansę nie zostać czerwoną latarnią. Dziś gram mecz z ToomAnyWays co prawda na wyjeździe, ale jakaś tam szansa jest;P
-
@Stefan-Joptwojmać Dobrze Ci remisy wchodzą
-
@Stefan-Joptwojmać
Porażki też nie najgorzej Tylko jednego brak -
@klosek
W zastępstwie mihau dziś i jutro wrzucę wyniki i tabele naszej grupy!Zwycięstwo nad chmurą dziś dało mi awans do finału!
-
@Dovco_HandF
Gratulację Jurku -
@Byku-Duma-Warmii
Dziękuję. Wreszcie pierwszy finał MP.:cowboy: -
@Dovco_HandF
Może i będzie pierwsze zwycięstwo. Kto wie -
@Byku-Duma-Warmii Zwycięstwo? Dlaczego nie? Zawsze gram, żeby wygrać (za wyjątkiem kiedy muszę przegrać w bitwach), ale nawet pudło będzie mega wielkim sukcesem, gdyby się przytrafiło.
-
@Marcin657827 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Stefan-Joptwojmać Dobrze Ci remisy wchodzą
@Michal_ACM said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Stefan-Joptwojmać
Porażki też nie najgorzej Tylko jednego brakZostały mi jeszcze 3 szanse, może się uda:D
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Byku-Duma-Warmii Zwycięstwo? Dlaczego nie? Zawsze gram, żeby wygrać (za wyjątkiem kiedy muszę przegrać w bitwach), ale nawet pudło będzie mega wielkim sukcesem, gdyby się przytrafiło.
Zasłużyłeś jak mało kto:)
-
@Stefan-Joptwojmać
Dzięki Stefan. Ty zawsze masz pod ręką dobre słowo -
@Dovco_HandF Wreszcie ci się udało. Gratulacje!
-
@Michal_ACM Brawo Jurek
-
@Byku-Duma-Warmii
Dziękuję. Wreszcie pierwszy finał MP.:cowboy:Właściwy człowiek, we właściwym miejscu
-
@Michal_ACM said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Dovco_HandF Wreszcie ci się udało. Gratulacje!
@pimus1910 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Michal_ACM Brawo Jurek :
@borynos said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Byku-Duma-Warmii
Dziękuję. Wreszcie pierwszy finał MP.:cowboy:Właściwy człowiek, we właściwym miejscu
Dziękuję serdecznie, panowie:couple_ww:
-
Dwa mecze zostały i trzy punkty wprowadzą mnie do finału. Ale z walczących o awans w mojej grupie każdy ma vbadzo trudny terminarz. Najpierw stb na wyjezdzie który ostatnio bardzo odrobił do stawki i na koniec biker który jak dziś nie wygra to dołączy do ludzu którzy zwalczą w ostatniej kolejce. Najlepiej awans byłoby zapewnić już dziś ale czy się uda?