MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Cezarro said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@pimus1910 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro Nie spodziewałem się,że jako pierwszy zapewnisz sobie awans brawo
Sam się tego nie spodziewałem Przystąpiłem do rozgrywek jako ostatni ze wszystkich ,byłem ładne kilka godzin w plecy wobec innych , jednak ostatecznie dałem sobie jakoś radę.
Brawo, pozamiatałes
-
@Byku-Duma-Warmii Ale Ty jesteś bliżej awansu niż ja
-
@pimus1910 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Cezarro A ja napisałem,że wygrywasz,a nie,że wygrałeś
Ano tak , racja , wygrywam ale jeszcze nie wygrałem
-
@Michal_ACM
Po prostu mam więcej szczęscia niż Ty -
Gratuluję Ciamajdo
-
U nas cogito już awansował. Ja dziś na mega farcie, czerwo w 80minucie i strzelam gola na 1:1 w 10 w 88 przy 3 strzałach
-
Ehh szwalilem sobie sytuacje po ostatnim meczu ;[
-
@Cezarro
Zdecydowanie zasłużony awans z pierwszego miejsca w lidze! Ogromne gratulacje :clap_tone3:
Pozostali walczą dalej. Włącznie ze mną. -
@Rusewicz Magia symulacji OSM. Niczego nie można być pewnym.
-
@Dovco_HandF said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@mihau1878 Ostatni w tabeli dziś rozgromił niedawnego lidera ligi - to się nazywa nieprzewidywalność i gra do końca! Brawo Wojtyn:clap_tone5:
Dzięki Bawimy się do końca
-
@Wojtyn84 Byłem pewien, ze wygram! A tu taaaakie bęcki jakbym zagrał ostrożnie i dostał ze trzy czerwone kartki. To jest dowód na to, że masz dobrą taktykę. Musisz tylko niuanse dopracować i będziesz wymiatać na następnych Mistrzostwach Polski:man_dancing_tone4:.
-
@Dovco_HandF Dokładnie, tak samo w WCC, grałem u siebie, wzialem oboz, a dostałem 2:6 gdzie bylem pewny, ze wygram ;o Jak rano zobaczyłem wynik to myslalem, ze to mi sie sni Magia symulacji potrafi zaskoczyc ; )
-
@Rusewicz Czasem to wgląda tak, że faworyci giną jak jeden w każdym meczu - jakby w symulacjach była zarządzana kolejka niespodzianek. Nie uważacie?:wrestlers_tone5:
-
Grupa H - 19/22
cogito już pewny awansu do finału. Wielkie gratulacje!!
-
@Michal_ACM said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Grupa H - 19/22
cogito już pewny awansu do finału. Wielkie gratulacje!!
Brawo cogito :clap_tone1: Gratulacje