MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
Odebrałem Bykowi cenne dwa punkty Jutro ważny mecz, o trzy punkty bo wreszcie musze się przełamać i zgarnąć komplet!
-
@Cezarro haha tekst dobry! Cezarro rozwala system ale życzę przełamania Michał
-
@Przemek-Kaszti said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
Brawo Orły !!! nie miał bym przeciwko żeby podium zostało bez zmian ewentualnie roszady miedzy pozycją 1-3
Orły cisną, podzielam Twoje zdanie: "Panie Turek! Kończ pan ten mecz!!!"
-
@Dovco_HandF
Doskonale Cię rozumiem z tymi statystykami -
@Byku-Duma-Warmii Ręce opadają. Niby wszystko jest ok, ale przegrywasz z kretesem
-
@Dovco_HandF
Zdecydowanie się z Tobą zgadzam. -
@klosek Rywale to pierwszy garnitur polskiego OSM :thumbsup_tone1:.
-
@kuba-fala Wybacz, że wprowadziłem Cię w błąd, ustawiając inną taktykę, a później zmieniłem.
No, wygrana 2-0 fajnie super taktykę znalazłem 1 zwycięstwo i 2 remisy na wyjazdach... Szkoda, że ta taktykę ustawiłem sobie na MP jako numer 3. Ale jak na pierwsze MP nie jest źle, dam jeszcze z siebie jak najwięcej -
@Rusewicz said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
biała flaga
Walcz nie pindol chociaż o przedostatnie miejsce;)
-
@Rusewicz
Nie przejmuj się taktykę masz bardzo dobrą widzisz w meczu ze mną statystyki były na równi prawie. Zdecydowały tylko detale. -
@Rusewicz Rusiek baw się grą, testuj nowe ustawienia, baw się suwakami to zaprocentuje w przyszłości Ja tak traktuję swoją przygodę w MP i nie przejmuję się wynikami tylko idę pod prąd i staram się udowodnić, że nie grając oklepanym 4-5-1 też można pograć i pourywać punkty kandydatom na mistrza