MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@maloba said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Stefan-Joptwojmać w tej grze kazdy kazdego moze 7-0 pogonic
Nie każdy i nie każdego, to nie takie proste jak może się wydawać, ja nigdy tak wysoko nie przegrałem, najwyżej wydaje mi się 5:0 na poprzednich MP;)
-
Oczywiście nie licząc oddań w bitwach
-
@Stefan-Joptwojmać ale mowimy o pojedynkach w turniejach czy wszystkie mecze ?
-
@maloba ja z polskich menago najwyżej i to na wyjeździe pokonałem Kubę Fala 0-8 w lidze Wysp Owczych.Oczywiście Kuba,bądź co bądź finalista Indywidualnych Mistrzostw Polski może usprawiedliwić się,że testował taksę,ale jakby nie było jest to mój wielki sukces.
-
-
@mihau1878
Chyba nic dziś bardziej nie mogło mnie zdenerwować jak wynik meczu z Łukaszem, w statystykach dominacja, a tu porażka i to u siebie. Nie umiem użyć słów jak jestem wkurzony po tym meczu -
@Byku-Duma-Warmii said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@mihau1878
Chyba nic dziś bardziej nie mogło mnie zdenerwować jak wynik meczu z Łukaszem, w statystykach dominacja, a tu porażka i to u siebie. Nie umiem użyć słów jak jestem wkurzony po tym meczuJak się ma 0% skuteczności tak jak Twoja drużyna w tym meczu ,to ciężko wygrać ,nawet u siebie , nie sądzisz ?
-
@Byku-Duma-Warmii
Los chce ze mną grać w pokera,
raz mi daje raz zabiera,
ja za swoim szczęściem biegnę w świat.
Cuda przecież się zdarzają i marzenia się spełniają -
@mihau1878
Chyba nic dziś bardziej nie mogło mnie zdenerwować jak wynik meczu z Łukaszem, w statystykach dominacja, a tu porażka i to u siebie. Nie umiem użyć słów jak jestem wkurzony po tym meczuNie ma co płakać tylko ściskamy poślady i jedziemy dalej Gdy Polska reprezentacja wygrała pierwszy raz w historii z Niemcami to statystyki przedstawiały się następująco :
POLSKA - NIEMCY
6 strzały na bramkę 21
4 strzały celne 12
0 rzuty rożne 6i co miał powiedzieć trener reprezentacji Niemiec ?
-
@cogito said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@mihau1878
Chyba nic dziś bardziej nie mogło mnie zdenerwować jak wynik meczu z Łukaszem, w statystykach dominacja, a tu porażka i to u siebie. Nie umiem użyć słów jak jestem wkurzony po tym meczuNie ma co płakać tylko ściskamy poślady i jedziemy dalej Gdy Polska reprezentacja wygrała pierwszy raz w historii z Niemcami to statystyki przedstawiały się następująco :
POLSKA - NIEMCY
6 strzały na bramkę 21
4 strzały celne 12
0 rzuty rożne 6i co miał powiedzieć trener reprezentacji Niemiec ?
Trener reprezentacji niemiec nic nie miał do powiedzenia ,gdyż był zajęty wąchaniem swoich paluchów którymi wcześniej drapał się po jajach
-
Szykuje się fajna rywalizacja do ostatniej kolejki