MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016
-
@Rusewicz
Nie przejmuj się taktykę masz bardzo dobrą widzisz w meczu ze mną statystyki były na równi prawie. Zdecydowały tylko detale. -
@Rusewicz Rusiek baw się grą, testuj nowe ustawienia, baw się suwakami to zaprocentuje w przyszłości Ja tak traktuję swoją przygodę w MP i nie przejmuję się wynikami tylko idę pod prąd i staram się udowodnić, że nie grając oklepanym 4-5-1 też można pograć i pourywać punkty kandydatom na mistrza
-
Łukasz chyba idzie na mistrza zagrozić mu już mogą chyba tylko Klosek i Ciamajda.Drugi oddech złapał Damiś a na uwagę zasługuje też RTS1910 który z ostatniego miejsca idzie w górę i kilka ostatnich meczów wygrał poza minimalną porażką z liderem.Chyba trafił z taktyką trochę późno ale za to teraz jest groźny dla wszystkich.
-
@kalka301 said in MISTRZOSTWA POLSKI OSM 2016:
@Rusewicz
W półłfinale byłem ostatni . Finał różni sie od półfinału ale byłem ostatniGdybyś był ostatni to byś nie awansował do finału. Uściślając więc, wcale nie byłeś ostatni w półfinale ,tylko byłeś szósty czyli zająłeś ostatnie premiowane awansem miejsce.
-
Panowie @Cezarro i @Damiś27 (kolejność alfabetyczna) , obaj włączcie ignora dla swoich postów. Widzę, że żaden z was nie chce ustąpić i zachowujecie się jak za przeproszeniem gówniarze w piaskownicy i to jest już bardzo nudne dla wszystkich zapewne poza wami. Tak to wygląda jak na to się z boku patrzy:
Ja mam rację! Nie! To ja mam rację! Nie, nie, nie. Ty nie masz racji, bo to ja mam rację! Ależ nie! Ty nie możesz mieć racji, bo ja mam rację! Nie, ja pierwszy powiedziałem, że mam rację, to ty dlatego nie masz racji! Ale ja głośniej powiedziałem, ze mam rację, więc to ty nie masz racji!Jeżeli więc macie coś sobie do powiedzenia, do udowodnienia lub do skomentowania, to macie od tego prywatny czat, gdzie możecie sobie pisać dzień i noc hymny niepochwalne na swój temat, ale nie zaśmiecajcie więcej forum, bo my tu jesteśmy na finiszu najważniejszego turnieju polskiej społeczności w 2016 roku, gdybyście nie zauważyli przypadkiem. Od tej chwili jeżeli któryś z was będzie prowokował drugiego w jakikolwiek sposób - osobiście wyciągnę z tego konsekwencje. A jak już się zdenerwuję to jest bardzo, bardzo niedobrze. I to nie jest groźba. A szkoda byłoby zniknąć z forum przed świętami, prawda?