Transfer
-
Merhaba, arkadaşlarımla girdiğim ingiltere liginde herkesin bi şekilde oyuncusu satılıyor ve kadrolarına takviye yapabiliyorlar. Ancak benim kadromdan oyuncu satılmıyor ? Fiyatı sonuna kadar çektikleri halde oyuncuları satılıyor ben iki katına bile koymuyorum ancak satılmıyor. Listeye koyduğum oyuncuların satış hızıyla ilgili bi bug olabilir mi ? lacazette yapıştı canıma satılmıyo adam, pepe kaldı elimde gitmiyo neden ?
-
@beyun52 merhaba satılır ben genelde 13m koyduğumda 20.25m son fiyat satılması 2.3 günü buluyor
7.8 m standart son fiyata sat Türkiye saatine göre 02.00..05.00
08.00..10.00. 12.00.15.00 satılıyor benim oyuncular bazende 2 günü buluyor sürekli listeden kaldırıp ekleme -
Merhaba, arkadaşlarımla girdiğim ingiltere liginde herkesin bi şekilde oyuncusu satılıyor ve kadrolarına takviye yapabiliyorlar. Ancak benim kadromdan oyuncu satılmıyor ? Fiyatı sonuna kadar çektikleri halde oyuncuları satılıyor ben iki katına bile koymuyorum ancak satılmıyor. Listeye koyduğum oyuncuların satış hızıyla ilgili bi bug olabilir mi ? lacazette yapıştı canıma satılmıyo adam, pepe kaldı elimde gitmiyo neden ?
Merhaba,
Transfer simulasyonları düzenli olarak günde 8 kere gerçekleşir ama bu her gerçekleştiğinde sistemin oyuncu alacağı manasına gelmez. Koyduğunuz oyuncuların değeri yükseldikçe satış şansı azalır, bazen transfer listesine 2,5 katı değerden koyduğunuz oyuncu bir sonraki transfer simülasyonunda hemen satılabileceği gibi, bazen de kendi değerinin altında koyduğunuz oyuncular günlerce satılmayabilir. Böyle durumlarda transfer listesine koyduğunuz oyuncunun değerini düşürmeniz veya listeye farklı bir oyuncu dahil etmeniz şansınızı artırabilir. Transfer işleri biraz sabır ve şans gerektirir.
İyi forumlar.