Böyle bir şey nasıl olabiliyor
-
ligin bitimine 4 maç kala averaj ile üstteyim ve kalan maçlarım adeta garanti maçlar
ama hem ev sahibi olmama rağmen hem gizli antrenmana gitmeme rağmen hem kadro değerim rakipten yaklaşık 300m yüksek olmasına rağmen hemde rakipte menajer olmamasına rağmen oyunun diğer takımı şampiyon yapma istediğinden dolayı maçı 1-0 kaybediyorum haa kimse çıkıp taktiksel olarak ters düşülmüş demesin takım 3-3-2-2 oynuyor ben 4-3-3 b ve bu taktikle 98 tane gol atıp sadece 9 gol yememe rağmen nedense rakibin yaptığı saçma sapan bir diziliş ve taktikle yaptığım onca şey ve harcadığım onca paraya rağmen 1-0 yeniliyorum lütfen birisi şu saçmalığı açıklasın adeta zehir ettiniz bütün oyunu ve harcadığım bütün emekleri ha ufak bir düzenlemede yapayım rakipte sadece 1 tane oyuncunun kondisyonu ve morali yeşilde diğerlerinin hepsi kırmızı 1 tane bile sarı yok içlerinde lütfen ADALETLİ olun hakeden şampiyon olsun -
@ardaab said in Böyle bir şey nasıl olabiliyor:
ligin bitimine 4 maç kala averaj ile üstteyim ve kalan maçlarım adeta garanti maçlar
ama hem ev sahibi olmama rağmen hem gizli antrenmana gitmeme rağmen hem kadro değerim rakipten yaklaşık 300m yüksek olmasına rağmen hemde rakipte menajer olmamasına rağmen oyunun diğer takımı şampiyon yapma istediğinden dolayı maçı 1-0 kaybediyorum haa kimse çıkıp taktiksel olarak ters düşülmüş demesin takım 3-3-2-2 oynuyor ben 4-3-3 b ve bu taktikle 98 tane gol atıp sadece 9 gol yememe rağmen nedense rakibin yaptığı saçma sapan bir diziliş ve taktikle yaptığım onca şey ve harcadığım onca paraya rağmen 1-0 yeniliyorum lütfen birisi şu saçmalığı açıklasın adeta zehir ettiniz bütün oyunu ve harcadığım bütün emekleri ha ufak bir düzenlemede yapayım rakipte sadece 1 tane oyuncunun kondisyonu ve morali yeşilde diğerlerinin hepsi kırmızı 1 tane bile sarı yok içlerinde lütfen ADALETLİ olun hakeden şampiyon olsunMerhaba,
Maç sonuçları kadro gücünüz, oyuncuların form ve moral durumları, taktiğiniz ile doğru orantılıdır. Bunların sadece birinin olması o maçı kesin olarak kazanacağınız anlamına gelmez. Kadro değerinizin yüksek olması veya özel antrenman kullanmış olmanız sadece o maç için rakibe göre avantajlı konuma geçebileceğiniz anlamına gelir.Tabi bunun için kendi taktiğiniz, rakibin taktiği ve rakip takımın da oyuncu durumları önemlidir. (Ev sahibi avantajı ve stadyum sahası da extra avantaj olabilir)
Ayrıca oyunda şans faktörü de vardır, nasıl ki gerçek hayatta düşük kadro değerine sahip takımlar büyük kadro değerli takımlardan puan ve puanlar alabiliyorsa OSM'de de bu tarz durumlar olması gayet doğaldır.
Taktiksel konularda yardım için OSM Taktikleri başlığını kullanabilirsiniz.
İyi oyunlar.