Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Nowy gracz wersja gry

Pomoc
    8
    18
    1652
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      MateuszTarasek Polish Users last edited by

Witam. Jestem nowym gracze, i mam pytanie odnośnie tej gry.
      Czy w poprzednich wersjach można było zatrudniać sztab ?
      Szukałem jakiś porad co do tej gry i na You Tube np widzę film z 2015 roku i te menu jak by bardziej było rozbudowane , od obecnego. I nie wiem teraz czy to ta sama gra i po aktualizacjach ją okroili ? czy jest jakaś inna wersja tej gry ??

pimus1910 Dovco_HandF 2 Replies Last reply Reply Quote 0
      • pimus1910
        pimus1910 @MateuszTarasek last edited by

@MateuszTarasek
        Jest to ta sama gra - OSM 🙂 to co widziałeś na YT to była poprzednia wersja 2.0,aktualnie gramy na wersji 3.0. Forum również zostało przekształcone i teraz wygląda wszystko trochę inaczej,ale uwierz mi,że jest tak samo wciągająca jak wcześniej 😉 😄

M 1 Reply Last reply Reply Quote 0
        • M
          MateuszTarasek Polish Users @pimus1910 last edited by

@pimus1910

W tym problem że bardziej mnie jednak przekonuje tamta wersja. Chociaż nie grałem ale jak patrze na film to bardziej mi do gustu przypada. Zobaczymy czekam na 1 mecz i nudzę się jak cholera.

Idzie zrobić transfer zawodnika z innej ligi ? Czy tylko Tych co pokazuje na liście transferowej??

pimus1910 kuba fala 2 Replies Last reply Reply Quote 0
          • borynos
            borynos last edited by

możesz wysyłac oferty na grajków innym menago, jak i bootom

borynos 1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • pimus1910
              pimus1910 @MateuszTarasek last edited by

@MateuszTarasek
              Ty dopiero zaczynasz,więc nie masz problemu z przestawianiem się 😉 Pomyśl jak było nam ciężko się przestawić-menagerom,którzy mają za sobą setki i tysiące meczy 🙂 Myślę,że jak zagrasz pierwszy mecz to się przekonasz do OSM. Specyfiką tej gry jest,że każdą ligę grasz tylko jeden sezon 😉
              Co do zawodników-oprócz graczy z listy transferowej możesz sprowadzić gracza od skauta. Wchodzisz w SZTAB,następnie SKAUT i określasz parametry. Nastepnie czekasz kogo Ci przyprowadzi. Niestety w obecnej wersji gry zakup zawodnika od skauta to wydatek 15 monet,oczywiście oprócz gotówki,jednak cena od skauta jest dużo bardziej atrakcyjna niż zawodnika na TL.

Sochaczew86 1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • borynos
                borynos @borynos last edited by

a chodzilo o inne ligi w pytaniu😉 to tylko skaut, tak jak Pimi pisze

@borynos said in Nowy gracz wersja gry:

możesz wysyłac oferty na grajków innym menago, jak i bootom

kuba fala 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • kuba fala
                  kuba fala @borynos last edited by

@borynos Kiedyś wchodziłeś na scout list i wybierałeś piłkarza teraz tego nie ma:'(

borynos 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • borynos
                    borynos @kuba fala last edited by

@kuba-fala
                    to było eleganckie, można se było budować konkretny skład 🙂

kuba fala 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                    • kuba fala
                      kuba fala @borynos last edited by

@borynos No wiem ale zlikwidowali to opcje i teraz jeszcze musisz zapłacić 15 BC za scouta

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                      • Didierluk
                        Didierluk last edited by

Jak masz dużo $ w grze to szukaj na liście transferowej, jak Ci zbywa coinów a mało $ to skaut.

• kuba fala
                          kuba fala @MateuszTarasek last edited by

@MateuszTarasek said in Nowy gracz wersja gry:

W tym problem że bardziej mnie jednak przekonuje tamta wersja. Chociaż nie grałem ale jak patrze na film to bardziej mi do gustu przypada. Zobaczymy czekam na 1 mecz i nudzę się jak cholera.

Idzie zrobić transfer zawodnika z innej ligi ? Czy tylko Tych co pokazuje na liście transferowej??

Ja też na początku się nudziłem i mówiłem że za mało meczy jest ale się przyzwyczaiłem 🙂

pimus1910 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                          • pimus1910
                            pimus1910 @kuba fala last edited by

@kuba-fala
                            NA początku ma chłopak tylko jedno konto do gry,za 4 dni będą dwa,za 19 dni 3 i już wtedy będzie trochę zajęcia przy drużynach 😉 a później dojdzie czwarte i zacznie się zabawa 😄

Didierluk 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                            • Didierluk
                              Didierluk @pimus1910 last edited by

@pimus1910 said in Nowy gracz wersja gry:

@kuba-fala
                              NA początku ma chłopak tylko jedno konto do gry,za 4 dni będą dwa,za 19 dni 3 i już wtedy będzie trochę zajęcia przy drużynach 😉 a później dojdzie czwarte i zacznie się zabawa 😄

W aplikacji są od razu 4 sloty odblokowane, przynajmniej ja tak miałem parę miesięcy temu. Rzeczywiście prowadzenie tylko jednej drużyny jest nudne.

• Sochaczew86
                                Sochaczew86 @pimus1910 last edited by

i we własnej lidze tez możesz składac oferty kupna zawodników

• Dovco_HandF
                                  Dovco_HandF Community Manager @MateuszTarasek last edited by

@MateuszTarasek
                                  Witam i temat przenoszę do działu Pomocy OSM, gdzie wydaje mi się bardziej na miejscu, życząc samych mocnych wrażeń z gry :thumbsup_tone1:.

• M
                                    MateuszTarasek Polish Users last edited by

Pytanie z innej beczki 🙂 Gram 1 sezon a po tym sezonie co się dzieje ? Czy jak ?

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • Byku Duma Warmii
                                      Byku Duma Warmii Polish Users @MateuszTarasek last edited by

@MateuszTarasek
                                      Po tym sezonie znowu wybierasz jakąś drużynę i wszystko zaczyna się od początku 😉

• Dovco_HandF
                                        Dovco_HandF Community Manager last edited by

Wszystko jasne? Założe się, że tak. Zamykamy 🔒.

• 1 / 1