Transfer Listesi Sorunu
-
Transfer listesine her lig aynı oyuncular giriyor. Oyuncu satıyoruz sattığımız oyuncular diğer simülasyonda tekrardan listeye giriyor. Sattığımız oyuncuların haricinde listeye giren oyuncularda her sezon aynı. Sürekli yaşlı oyuncular giriyor. Bir sürü genç oyuncu var onlar hiç listeye girmiyor. Bilinmedik genç oyuncuların güçleri yüksek olarak listeye girmesi gerekirken hiç girmiyor. Hep yaşlı oyuncular girdiği için geliştiremiyoruz.
-
@Contedenis belirttiğiniz şey tamamen şans faktörü. Açıkçası ben hiç karşılaşmadım ve benim transfer listemde genç oyuncular da mevcut. Bu arada bilinmedik oyuncular'ın derecesi yüksek olması ihtimali yok. Oyuncu değerlendirilken transfermarkt değerlerine bakılıyor. İstediğiniz oyuncuyu bulamadıysanız kaşif yollayarak oyuncuyu getirebilirsiniz.
İyi oyunlar -
@saidkayaa said in Transfer Listesi Sorunu:
@Contedenis belirttiğiniz şey tamamen şans faktörü. Açıkçası ben hiç karşılaşmadım ve benim transfer listemde genç oyuncular da mevcut. Bu arada bilinmedik oyuncular'ın derecesi yüksek olması ihtimali yok. Oyuncu değerlendirilken transfermarkt değerlerine bakılıyor. İstediğiniz oyuncuyu bulamadıysanız kaşif yollayarak oyuncuyu getirebilirsiniz.
İyi oyunlarCevap için teşekkürler.